Packat och klart (nästan)

Har varit uppe sedan 9:15 i morse, duschat, ätit och packat. Är strax färdig.
Jag hatar egentligen att resa iväg, jag blir så otroligt stressad och orolig. Magen visade tecken redan efter frukost.. Haha. Och det är första gången jag reser med flyg själv... Vuxenpoäng, va? Gah. Jag är såå nervös! Tur att pinan blir kort i alla fall.

Har med mig kameran, så jag bjuder på bilder när jag kommer tillbaka på onsdag. Vi ses! Ha det bäst så länge.

Farmor 95 år!




Hipp hipp hurra för farmor som igår fyllde 95 år! Idag firas hon här hemma med mat och tårta i massor.
Underbart väder är det också! Kan inte bli bättre.

Med andra ord; inget mer bloggande idag. Ses imorgon innan jag drar söderut!

Idag är det inte roligt att vara kvinna...

"That time of the month". Och just den här gången ska det envisas med att vara mördarsmärta och.. hrm.. Niagara-fallen. Typ. För intresseklubbens antecknande.
Att vara kvinna har givetvis sina fördelar, men varför ska vi behöva lida..? Gah. Blir tokig! Man känner sig så fruktansvärt handikappad.

Usch, vad pinsamt!



Och ändå skrattar man. Stackaren! Det som brukar vara tillräckligt jobbigt annars liksom...

Analyze this.

"Varför analysera sönder allting? Varför inte bara njuta och ta en dag i taget?"

Ja, om det ändå vore så enkelt...

Äntligen en bokad biljett.

Och jag är sjukt nervös redan nu! Haha. Är inte precis som om jag ska utomlands heller... Men ja, måste erkänna att flyga inte tillhör mina favoritsysslor direkt.
Jag är väldigt glad ändå att det trots allt bara är en timmes resa ungefär. Det positiva med att åka inrikes! Haha.

Ett bevis på att jag är en blåst blondin... Läste villkor och regler om bagage. Någonstans i min hjärna fick jag till det att "ett handbagage på max 8kg" innebär att jag bara får ha med mig en endaste väska på resan... Ja, ni märker ju. Stackars mig.
Haha! Jag fick panik och var tvungen att höra med päronen hur jag skulle göra. Dom bara skrattade åt mig och betonade "handbagage". Jisses. Märks det att jag aldrig har rest själv med flyg tidigare..?


"Bitch!"



We love the drama in "The Hills". Haha! Klockrent klipp från "The After Show".

Nostalgi.



Låten är "F-F-F-Falling", men videon är inte den riktiga musikvideon. Härlig nostalgi!

Det här var första gången jag såg Lauri utan tröja också... Behöver jag säga något mer? Haha. Så jäkla fin.

Lång dag.

Den här dagen har verkligen gått segt... långsamt. Vet inte varför den har kännts så lång.
Kan gissa att det är för att jag längtar så fruktansvärt mycket till på söndag. Kommer bli helt underbart!
Jag känner att jag verkligen behöver ett miljöbyte just nu. Både för själ och hjärta.

Vilka problem man har!

  • Förkylning som aldrig riktigt bryter ut
  • Sovit för länge = ont i huvudet
  • Vaknat upp med mens
  • Ska till AMS om ca en timme


Vilka problem man har... Haha. Nåja. Hela dagen kommer inte att  vara dålig i alla fall. Idag bokar/köper vi min biljett! Yay.

När jag hör din röst...

Snart dags för att sussa, men innan det ska jag lägga mig i sängen och läsa "När jag hör din röst". Har läst klart "Om jag kunde drömma" och har nu nästan läst halva andra boken.
Dom är verkligen beroendeframkallande! Det är sällan jag njuter av att läsa, trots att jag är bokstavskåt, men Stephenie Meyer är en helt fantastisk författare.
Jag älskar faktumet att jag såg filmen innan jag läste boken, det gör läsningen "lättare"; att man liksom har ansikte på dom olika karaktärerna. Speciellt Robert Pattinson, som gör en helt fantastisk Edward.

Bite me, baby.

It´s all about sex, baby.

På sätt och vis i alla fall... Sitter och tittar på "Sexuellt" på ZTV.se och om en stund sänds "Fråga Olle" på Kanal 5. Efter det blir det "Girls of the Playboy Mansion". Kvällen går alltså i sexets tecken, skulle man kunna säga! Haha.



(Bilden härifrån)

Söderut på söndag.

Det blir på söndag istället för på måndag. Och jag åker hem på onsdag istället för på torsdag. Känns bra det här!
Ser fram emot det här så mycket. Lite läskigt bara att jag ska flyga och inte åka tåg... men hellre en timmes resa än typ 4. Hehe.



(Bilden härifrån)

Kaffe och tjejsnack (igen)

Idag kom Emma över efter att vi båda hade haft skola. Tjejsnack och kaffe igen. Hihi! Välbehövligt.

Smink-inspiration.



En utav mina favoriter och inspirationer på YouTube. Så duktig och alltid lika snyggt.

Kaffe och tjejsnack.

Anna kom över tidigare idag, så jag har spenderat hela dagen tillsammans med henne. Kaffe och mycket tjejsnack, just the way we like it. Hihi!



(Fulla och glada - gammal bild)

Tänk om jag ändå bodde i Forks.


(Jag just nu..eller ja, för en liten stund sedan)

...då hade jag åtminstone gått bra ihop med familjen Cullen, så blek som jag är. Haha.
Visserligen så är det ju "inne" med att vara ljus. Måste vara första gången i mitt liv som jag följer ett mode, om än ofrivilligt...

Dyrt att resa...

Har spenderat mestadels av dagen med att hitta det billigaste sättet att åka dit jag ska på måndag... Som det ser ut just nu verkar flyg det billigaste.
Man tycker ju ändå att tåg borde vara billigare, men näe... tydligen inte.

"The Hillywood Show"



Klockrenare gäng är nog svårt att hitta! Kika in deras egna kanal på YouTube här.

"THE HILLYWOOD SHOW", starring Hillary and Hannah Hindi will shock and amaze you as their impersonations of movie characters and parodies, based on popular films, such as, "TWILIGHT" are dead-on. Their incredible costumes & make-up, coupled with their original & cleverly written ideas for sketches will make for a production that would impress even the most seasoned "Saturday Night Live" cast member! With over 1,000,000 viewers "The Hillywood Show" continues to grow!

En jäkla massa strul.

Skrev ju tidigare att jag ska åka söderut i Sverige om ett tag. Efter en hel jäkla massa strul, så är det nu bestämt att det blir på måndag. Så om exakt en vecka ska jag dit.
Längtar! Ska bli otroligt skönt med lite miljöbyte och se en helt ny stad (har aldrig varit där tidigare).

Det här betyder också att jag kan vara hemma över helgen och fira farmor som fyller 95 år. Känns jättekul!

Heldag i Vällingby.

Umgicks med Emma och Angelica idag i Vällingby. Gick runt och tittade på kläder (bl.a. åt Emma som tar studenten snart), pratade en massa och tog en fika.
Vädret var riktigt konstigt, men var för det mesta fint och härligt.

Finns ju inget bättre än bra väder och bra umgänge, eller hur?

So the lion fell in love with the lamb.

Det bästa man kan göra en regnig, grå och trist lördag? Njuta och få gåshud till "Twilight". Idag blir det tredje gången jag ser den och jag har nu snart läst ut första boken också. Det är verkligen "en omöjlig kärlekshistoria"...



(Bilden härifrån)

...det mesta regnar bort.

Nog är det allt svensk sommar! Regnar som bara den och har nu gjort det i nästan tre dagar. Trist som fasen, men å andra sidan så får man en massa kvalitetstid med familjen. Spela spel och titta på film. Det är ju härligt det med!

Är man ett fan, så är man!

Gick igenom mina mail och upptäckte att jag hade skickat ett till mig själv. I mailet hade jag skrivit en "fan fiction", dock inte färdigskriven.
Jag har alltid älskat att skriva (den främsta orsaken till att jag faktiskt har en blogg) och jag skrev flitigt för ett par år sedan.
Berättelsen skrev jag för 5 år sedan och någon gång ska jag väl förhoppningsvis skriva klart.
This is how the story goes:

"Strålkastarna var klara, instrumenten var framme, mikrofonstativet var uppställt, fansen var på väg in. Ännu en spelning. Han hade svårt att tro att alla de här, flest tjejer, hade kommit hit för hans och de andras skull. De hade kämpat i flera år och nu när de äntligen satsade på Europa så blev det succé. Konstigt att en låt som handlar om deprission kan bli en så stor hit. Det här var ju självklart inte första gången de stod på scen, dem hade ju varit på turné nu sedan 2003. Men nu var det första gången han var nervös. Han lyckades inte komma på någon vettig förklaring till varför, det bara var så helt enkelt. Han tittade ut mot publikhavet som bestod av ungefär 500 fans och skrattade åt synen. Tänk att de svenska fansen var vildare än dem finska! Alla vet väl hur finnarna är…

Han fick en klapp på axeln. Det var Eero som frågade det han alltid frågade: Är du klar? Han rättade till den svarta skjortan lite och kollade håret en extra gång. Japp, fjädrarna satt där de skulle. Han funderade ytterligare på vad det var som kunde göra honom så nervös… Var det soundchecket? Näe, det hade gått väldigt bra idag. Hade han glömt att stänga gylfen kanske? Han skrattade tyst för sig själv och skakade på huvudet. Skärp dig nu! Det är ingenting.

En röst spred sig över lokalen: Ni har väntat länge och nu får ni verkligen möda för besväret! Här är dem; The Rasmus!

Fansen skrek av förtjusning och grabbarna klev upp på scen. Strålkastarna började lysa grönt och Pauli började spela på gitarren.

Han blickade mot Pauli och log. Det här skulle gå bra, precis som alla andra gångerna. Han greppade tag om mikrofonstativet och tog ton. ”In the shadows” var verkligen en hit. Gåshuden spred sig över armarna och han sjöng och sjöng. Fansen skrek och kamerablixtarna flashade.

 

Kön var lång. Varför skulle så många andra tycka om honom för? Varför kunde inte hon vara den enda för honom? Hon tittade ner på sig själv. Naglarna var målade i svart och hennes kläder var det likaså, förutom det röda hjärtat som satt mitt på tröjan. Det var tänkt att vara en symbol för hennes kärlek till honom. Hon kollade igenom väskan. Legitimationen var med, kameran hade hon också och om hon hade tur att få en autograf, så hade hon både papper och penna beredda. Aj! Hon fick ont i magen och kände sig plötsligt fånig. Hur kan man vara kär i någon som man inte ens känner? Fan, vad sjukt… Men gud vad hon hade längtat efter det här tillfället. För en gångs skull, skulle hon få slippa att se honom på teve, slippa höra hans ljuva stämma på radio och skiva. Hon skulle få se honom på riktigt! Nervositeten blev värre och det kändes nästan som att hon skulle kräkas, men nej, så klantig skulle hon inte vara. Tänk om hon skulle missa chansen att få gå in då? Det fick absolut inte hända, okej om det hade hänt hemma, men inte nu när hon var här, bara några få meter ifrån dörren.

Kön började röra på sig och vakten kollade igenom alla tjejernas ID:n. Hon kom in! Det här var också första gången hon var ensam, så det var väldigt speciellt. Ingen av hennes vänner hade haft tid att följa med, det var heller inte så många i hennes kretsar som tyckte om The Rasmus. Lokalen var rätt liten, vilket hon redan hade listat ut innan. De brukade inte spela på så stora ställen. Luften var kvav och det var varmt. Strålkastarna hade säkert varit på ett tag nu, så det var förmodligen därför. Hon kände en svag röklukt, kunde det vara..? Hon visste att han brukade röka för att göra rösten lite mörkare/hesare. Hon lyckades hamna rätt så långt fram, nästan intill scenen. Trycket bakom henne hade redan börjat och hon kunde känna hur räcket sakta pressades in i magen på henne. En ganska så överviktig man ställde sig på scenen och berättade att det var dags. Hon kände sig genast lycklig och blickade upp mot strålkastarna som lyste grönt. Hennes öron kände av ett klickljud, tjejerna runtom hade börjat skrika och öronen blev lika överraskade som henne. Hon kände en knuff på höger arm, hur skulle det här gå? Tjejerna var helt galna… I ögonvrån såg hon någon. Hon tittade upp mot scenen. Där var han! Åh, vad vacker han var… Något som alltid hade fascinerat henne var hur han såg ut. Det var något riktigt speciellt, men vad visste hon egentligen inte själv. Nu hände det som hon så länge hade drömt om… Han sjöng. För henne.

 

Efter tre låtar, tog de en liten kort paus. Han tog upp en flaska vatten och drack. Svetten rann i pannan på honom och han kände hur pulsen slog. Tänk vilken energikick alla fansen kunde vara! Utan de…ja, hur skulle det egentligen vara då? Pauli bytte gitarr och Aki fixade i ordning nya "plåster" på händerna. Att spela trummor är nog svårare än vad många tror.

Vattnet var friskt och han hällde ut lite i ena handflatan och tog det mot pannan. Han blickade ut mot fansen som fotade och väntade ivrigt på flera låtar.

Nästa låt skulle bli ”Not like the other girls” och för en liten sekund önskade han att han kunde sjunga den för en enda tjej. Han hade aldrig varit kär och funderade på om han någonsin skulle kunna bli det. Livet var ju faktiskt lite komplicerat när man var känd. Visst var det många tjejer som sa att de älskade honom, men hur många menade verkligen det dem sa? Älskade de honom för den han var eller bara för att han såg bra ut och var känd? Sådant kunde man aldrig riktigt veta säkert.

De satte igång att spela igen och den här gången blev strålkastarnas färg lite smått lila-aktig. Han började sjunga och slöt ögonen. Det var så mycket känsla i låten och faktiskt blev han så rörd av sina tankar att han blundade för att inte visa att han var ledsen. Tänk om det hördes på rösten när han sjöng..? Några sekunder senare öppnade han ögonen igen och på något vis så fastnade blicken vid en röd fläck i publikhavet. Han koncentrerade sig samtidigt som han sjöng och insåg senare att det var ett hjärta. Blicken höjdes lite försiktigt och han fick syn på henne. Hon hade svarta kläder, ljust hår och med blicken på honom. Det var nästan som att hon förstod att han hade lyckats få syn på henne, för hon log mot honom. Alla tjejerna log i lokalen, men hon gjorde det på något speciellt sätt. Hon var vacker och plötsligt kändes det som att låten var gjord för henne…

 

Hon sjöng med. Det fanns verkligen ingen låt som hon inte tyckte om. Det blev en kort paus och han tog upp en flaska vatten. Hon blev förvånad över att hon inte tyckte att han var äcklig, han svettades så mycket! Det var nästan som att hon tände på det…Så småningom så började musiken spelas igen. ”Not like the other girls”. Det var en av hennes favoritlåtar. Hon tog upp kameran från väskan och fotade. Han var så otroligt vacker!"


En liten resa.

Jag kommer eventuellt åka söderut i Sverige... kanske till och med redan nästa vecka.
Av någon anledning så älskar jag att åka tåg, så jag ser verkligen fram emot det! Hehe. Och att se en ny stad och få ett miljö-ombyte, förstås.



Tänk att något så litet...

...kan göra en så glad som jag är nu! Wiho!
Jag diggar Hanna Fridén på många olika vis och är en flitig läsare av hennes blogg. Hon skrev om ett problem hon har här, och jag skrev till henne att jag förstår henne och har ett liknande problem.
Och hon svarade! Yay!

Hanna Fridén svarade 22 maj 2009 klockan 12:15:
Fan, man borde döpa om det. Istället för bullfitta så skulle det heter POWERFITTA! Visst?

Happy happy, joy joy.

Nu är jag arg, igen.

Seriöst! Vad är det för fel på människor ibland? Om Miley anses vara fet, vad fan är jag då? Haha! Vissa människor är ju inte kloka i huvudet.
Miley är hälsosam, är sund, har en jättefin kropp. Var exakt är hon fet någonstans..?



(Bilden från artikeln, här)

Förvirrad.

Jag förstår mig inte på killar/män ibland alltså. Vad är det som ger dom rätten att behandla en hur dom vill? Jag upplever ofta (jag säger inte att alla killar är så) att man alltid ska rätta sig efter det dom vill, tycker och tänker.
Tänker inte nämna något namn, men hur fan tänker han just nu? Jag fattar ingenting. Det gör jag verkligen inte.
Är sjukt arg, ledsen och BESVIKEN just nu.

Varför kan inte kärlek vara precis som på film..?



(Bilden härifrån)

...

Nu blir jag fan ledsen.

Om jag hade pengar...

...och kunde köpa exakt vad jag ville, så skulle jag skaffa mig mer smink. Jag ÄLSKAR smink. Haha!
Make Up Store har mycket fina grejer (men så kostar det ju också..). Deras "micro-ögonskuggor" är jag hopplöst förälskad i, så här kommer dom jag skulle vilja ha allra helst:

(Klicka för större bilder!)



"Brown Sugar"



"Cotton Candy"



"Deadly"



"Fantastic"



"Green Tea"



"Khaki Gold"



"Lavendel"



"Lovely Linnea"



"Muffin"



"Mustard"



"Velvet"

Alla bilder är förstås tagna från www.makeupstore.se

Attans...

Hade prov i skolan idag och det känns inte som om det gick något vidare bra... Attans. Better luck next time?

The 7 things I hate about you.



7 things - Miley Cyrus

...and the 7th thing I hate the most that you do, you make me love you...

Grönt är skönt.



Jag älskar hur man kan förändra sitt utseende så pass mycket, bara genom smink. Jag har aldrig använt smink i syfte att bli säkrare i mig själv eller liknande. Smink är en konsform och jag gillar att experimentera. Något av mina favoriter är helt klart ögonskuggor. Så många färger, så mycket skoj! Grönt är en favoritfärg, även när det kommer till ögonskuggor. Den jag har här på bilden är från en färgpalett från H&M med 10 färger sammanlagt (ska visa den i ett annat inlägg framöver). Min stora kärlek i min sminksamling just nu. Helt klart.

Sånt är livet...

Fick för en liten stund sedan en riktigt tråkig nyhet angående morfar. Varför kan man inte bara stoppa tiden när allting går åt helvete..?

Eftermiddag i Barkarby.

Kom nyss hem. Har spenderat hela eftermiddag tillsammans med Emma i Barkarby. Tittat på och provat skor, framkallat några av Emmas foton, köpt film och ätit på Mc Donalds. Hehe. Blir alltid sugen på salta saker när jag har ägglossning. Suget för choklad försvann efter min graviditet och abort, av någon anledning.

Jag älskar verkligen att umgås med Emma. Vi kan prata om allt och skrattar tillsammans åt mycket. Som nu för bara en liten stund sedan... Tappade bort orden totalt.
(E) - Det där är tredje bussen! Fan, vad ofta dom går.
(Jag) - Ja, men det är ju, sån där, vad heter det..? Högtrafik! Eller?
(E) - (skratt)
(Jag) - Eller ja, det är ju rusch nu!
(E) - (skratt) Rusningstrafik, heter det!
(Jag) - (skratt) Just ja..! Idiot... (angående mig själv)

Ett gott skratt förlänger livet.

Har haft en riktigt rolig dag tillsammans med Emma!
Massa prat, skratt, kaffe och film. Kan knappast bli bättre. Älskar dig, tjejen!

In love with a fairytale.



Det är ju inte särskilt svårt att förstå hur Alexander och Norge kunde vinna med "Fairytale". Riktigt bra!
Sedan så tycker jag att den påminner väldigt mycket om "Moulin Rouge". Eller är det bara jag.?

Seg måndag.

Vädret är trist och jag känner mig allmänt seg. Huvudvärken jag har får mig att undra om det kanske ligger oväder i luften.
Snart kommer i alla fall Emma - tur det! Den här dagen kommer att bli bra, oavsett väder.



(Bild: Fnissiga. Foto: Emma)

Come to mama!


(Bilden härifrån)

Megan Fox är bisexuell. Behöver jag säga något mer...?

Härliga söndag!

Det bästa med söndagar är ju helt klart att det räknas som "slappar-dag". Och tv-tablån brukar oftast bjuda på en massa att titta på.
Något jag absolut inte missar på söndagar är "Nip/Tuck". En utav mina favoritserier, helt klart! "Söndagsparty med Filip och Fredrik" går ju förstås också, men tyvärr på samma tid (eller ja, Filip och Fredrik håller på längre).
MTV har alltid något att bjuda på, så ikväll blir det en massa zappande. Me likey!




(Bild nr. 1 här, bild 2 här, bild 3 här.)

Through the good times and the bad...

Underbart väder idag! Nu känns det verkligen att sommaren är på väg. 18 grader och sol!
George är i Italien nu och jag antar att vädret är ännu bättre där. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk... skulle också väldigt gärna vara där.

Mitt humör går verkligen upp och ner i raketfart. Jag är glad, ledsen, känner mig ensam, har hur roligt som helst.. är knappt så att jag själv hinner med i mitt egna humör. Jag saknar honom väldigt mycket.
Det känns så konstigt att han inte är här längre. Vi brukade träffas nästan dagligen. Men jag kan ändå glädjas över att vi åtminstone har kontakt med varandra fortfarande och att jag kommer åka och hälsa på honom här framöver. Se en annan stad och uppleva en ny miljö. Kommer bli väldigt roligt! Dessutom älskar jag att åka tåg, så ingen fara där.

På tal om att åka tåg, så drömde jag att jag var i Söderhamn och stötte ihop med mitt ex. Jag minns det hela väldigt tydligt, så det känns nästan som om det hände på riktigt. Lite freaky sådär, för det var precis som att jag fick tillbaka känslorna för honom, i drömmen. Jag har inte träffat honom sedan dagen innan jag gjorde slut, vilket var i augusti för två år sedan... om jag minns rätt. Det har gått alldeles för lång tid för att jag ska kunna ha koll på saker till 100%. Haha. Dumt, jag vet.
Jag trodde verkligen att han var min stora kärlek. Skrev väldigt mycket om honom i min förra blogg och ja, vissa dagar så minns man ju saker. Han var en stor del av mitt liv och jag gick igenom en abort med honom. Och även om jag helst vill glömma honom helt och hållet, så går det ju inte riktigt med tanke på allt jag upplevde tillsammans med honom.
När jag träffade Marie häromdagen, så pratade jag mycket om honom och det var skönt att få prata av sig lite med en "utomstående". För även om det faktiskt är 2 år sedan som det tog slut, så ja... Vissa saker behöver fortfarande "rensas ut", så att säga. Jag älskar honom inte längre och jag hatar honom för vissa saker han gjorde när vi var tillsammans, men trots det så kommer han ju alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Vi var tillsammans tre gånger, så jag har spenderat många år tillsammans med honom. Både i förhållande och i livet liksom.
Usch, vad jag ord-bajsar, men det är det som är så bra med att ha en blogg. Man kan skriva av sig hur mycket man vill!
Det var väl främst därför som jag faktiskt skapade en blogg från allra första början. Jag har alltid älskat att skriva och det är något som jag behöver. Alltid. Oavsett vad det handlar om. Sedan så kan jag ju som sagt själv välja hur mycket jag vill vara öppen med.

Kaffe-dans?

Jag har såå dålig humor. Haha! Därav rubriken.
Det är det min eftermiddag har bestått av. Kaffe och dans, alltså. Dans i form av "Americas Best Dance Crew" på MTV, dock. Jag själv är väl inte en så jättebra dansare. Jag skojar mest till det och skakar loss arslet framför spegeln här hemma istället. Sånt gillar jag!




En utav dom bästa grupperna som var med. Helt klart!

Nytt utseende och uppdatering.

Hihi!
Visst ser bloggen mycket bättre ut nu än tidigare? Tack Emma! Du är bäst, gumman.
Har blivit lite mer organiserat också, som ni kanske märker, nu när jag har olika kategorier. Min blogg handlar ju främst om mitt liv och vad jag är intresserad av, därav kategorier som t.ex. "smink" och "The Rasmus". Love it!

Har varit dåligt med bloggande nu under helgen, men har tagit vara på att umgås med familjen och Emma.
Igår åkte jag och Emma en sväng in till stan för att besöka Lovestore. Om ni inte har hört talas om den, så kika här. Jag är nu stolt ägare av min allra första sexleksak! Haha. Mer än så tänker jag inte berätta!
Senare på kvällen tittade vi på en riktigt bra film som heter "Righteous Kill", där både Al Pacino och Robert De Niro är med. Två utav dom helt klart bästa skådisarna! Ett litet tips för er som gillar dom, precis som jag.
Vi tittade också, såklart, på Eurovision Song Contest. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. men ja, vi hade ju självklart otur, vilket börjar bli en vana nu.
Måste dock säga att Norge faktiskt var en värdig vinnare. Har gillat låten ett tag nu.

It´s like magic!

Haha! Gud, vad jag skrattade. Bara måste posta det här klippet, som jag såg hos Maria. Så sjukt söt kille! Stackaren är alldeles hög. Aww!




"You´ve got four eyes!... Am I going to be like this forever?!"

Underbar kväll.

Åh. Gårkvällen var verkligen perfekt!
Riktigt god middag, mycket prat, skratt och mys. Vill tillbaka!

Min frukost idag bestod av en kopp kaffe... Ehehe. Kanske borde äta något, magen låter. En smörgås med falukorv på skulle sitta fin-fint!
Underbart väder är det också, fast det blåser lite småkyligt. Solen är framme och det är det som räknas! Kanske ska sätta mig på baksidan i solen och läsa "Veckans NU!"? Älskar skvaller!



Så här ser jag ut idag:

Är äntligen färdig med alltihopa, men blir hämtad senare. Och därför kan jag nu leka modeblogg och lägga upp bilder på hur jag ser ut just nu. Hihi!

(Klicka för större bilder)



Tunikan/klänningen är från Gina Tricot. Känner mig alldeles somrig i den!

Ready, set, go!

Hehe, eller nåt.
Borde hoppa in i duschen. Blir hämtad om ca 2 timmar. Ska äta och sova borta! Kvällen kommer att bli underbar.

Fjärilar i magen.

Visst är det härligt? Hihi.



(Bilden härifrån)

The Sims 3 - längtan!



Snart, snart, snart, snart, snart, snart...!

Sjukt trött.

Ögonlocken orkar knappt hålla sig uppe... Zzz. Inte så konstigt när man har varit uppe sedan 6 i morse, kanske.
Oh well.


(Gäsp... Foto: Emma)

Underbar dag!

Ord kan inte beskriva hur den här dagen har varit. Den har varit så bra på så många sätt!
En sak kan jag ju nämna:
Mitt ex, Jonas, skickade äntligen iväg min The Rasmus-dvd! Helt underbart. Och dubbelt upp, dessutom. Haha! Varför det, kanske ni undrar, och ja.. När vi var tillsammans och han (i början av förhållandet) fortfarande bodde hemma hos sin mor, tog jag med mig min dvd dit och sen försvann den spårlöst.
Den upptäcktes heller inte när dom skulle flytta, men efter att vårt förhållande tog slut och han flyttade ihop med sin nya tjej, så fann han dvd:n i en utav flyttlådorna. Då hörde han av sig till mig och lovade att skicka den.
Det blev förstås aldrig av och jag frågade och frågade, flera gånger: vad hände med min dvd?? Då hade den kommit bort igen, vilket resulterade i att han beställde en ny. Den fick jag förstås också vänta på.. när vi pratade häromdagen så lovade han att skicka den. Och jag fick den alltså idag!!
Fick även ett litet meddelande:

"Hej!
Ledsen att det tog sådan tid innan jag fick iväg skivan! Letade reda på din gamla också, så nu har du två!"

Hihi! Fatta att jag är glad.
Han skrev ett längre meddelande, men behöver inte dela med mig av allting här.
Här är ett klipp från dvd:n (som kan bli dagens låt också, förstås!):




Every Day - The Rasmus (live)

Ett steg närmre framtiden...

Jag har nu sökt fler kurser inom Komvux till hösten. Valde till och med ett kurspaket som är på 800 poäng! Det trodde jag aldrig. Men jag vill verkligen komma vidare och det är något jag är intresserad av som jag har valt.
Det jag valde är studier inom Hotell och Reception. Och det är en hel massa kurser!
Jag kommer att läsa (om jag blir antagen, alltså):

- Programhantering
- Hotell A
- Företagsekonomi A
- Konferens och reception
- Hotelladministration
- Affärskommunikation engelska
- Marknad för turism
- Praktisk marknadsföring A
- Hotell B
- Kommunikation

Jisses... Haha! Och allting är på distans. Men vill man, så går det! Eller hur? Det gäller att hålla modet uppe och kämpa tappert!

En lugn eftermiddag.

Jag mådde bättre efter all gråt (fan, vad pinsam man är ibland alltså..) och bestämde mig för att bänka mig framför dvd:n nere i vardagsrummet och titta på "Evil Dead". Blev som sagt inte av tidigare när jag skrev om den, eftersom min dator vägrade spela den.
Så nu har jag äntligen sett den... och jag kan bara säga som så; typisk klassisk gammal skräckis. Vissa saker var läskiga/äckliga, men jag skrattade mest. Haha. Är glad att jag köpte den!

Tog en kort promenad efteråt och nu gör jag i ordning kaffe och ska titta på "The Hills". Jag har en väldigt lugn eftermiddag, med andra ord.

Gråt inga tårar.

Fan.
Han betyder mer än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Jag grät nyss! I telefon...

Ont i huvudet.

Sov alldeles för länge idag, tror jag. Vaknade med ont i huvudet och hela jag är allmänt seg.
Idag måste jag se till att få iväg ansökningarna till höstens Komvux. Väldigt viktigt!

Irriterande...

...när filmer man vill se inte fungerar att spelas på datorn och man inte har en egen dvd-spelare.

"You´re like my own personal brand of heroin..."



Alltså... Jag dör lite. Varje gång. Så jäkla fint!!

En gång till.

Emma kommer snart över och då ska vi titta på "Twilight" igen. Åååh! Det går ju inte att låta bli.

Adrenalin-kick.

Det är inte många i min närhet som uppskattar skräckfilmer på samma vis som jag gör. När man tänker efter, så skulle man kunna jämföra det med att t.ex. åka berg-och-dalbana: det kan kännas läskigt och obehagligt, men man gör det ändå bara för att få känna den där adrenalin-kicken.
Och det är väl därför jag just älskar skräckfilmer. Jag blir rädd, men samtidigt sitter jag där och njuter av att bli rädd. Haha. Är det inte ganska lustigt ändå?

Till favoriterna hör t.ex. klassiska japanska skräckisar:


Har man sett en, så har man väl egentligen sett alla, men jag gillar ändå den "röda tråden" i filmerna. Det handlar ofta om liknande saker och innehåller samma "ting"; förbannelser, tragiska händelser, mystiska hus med mystiska "varelser", vatten, symboler, etc.

Andra skräckisar som jag uppskattar väldigt mycket är sådana som är kultfilmer vid det här laget. Och som man, faktiskt, kan skratta lite åt (trots att man blir lite rädd på vägen):


Sedan så gillar jag, väldigt mycket, dom filmer som leker med ens psyke... I dom finns det otroligt mycket att uppleva:


Och sist, men inte minst; skräckkulturens stamfader - Stephen King. Alltid nummer 1:


Så... Ikväll ska jag nog faktiskt se till att se filmen som jag själv köpte igår; "Evil Dead". Sam Raimi är grym på skräckisar. Är ju faktiskt han som också har gjort "The Messengers", som jag och Emma såg igår kväll. Och det bästa är att den är från 1981 - den innehåller alltså inte en massa onödiga dataeffekter! Då är skräckfilmer som bäst. I alla fall om du frågar mig...

(Alla bilder finns på www.imdb.com)

The time of change...

Sitter här och njuter till The Rasmus. Som väldigt ofta, med andra ord. Men härligt är det. Det är så otroligt många känslor som spritter runt i kropp och sinne... Speciellt nu när sommaren närmar sig.
Det känns som att den här sommaren kommer att bli väldigt viktig. På något skumt vis. Mycket som händer just nu, vilket innebär många förändringar. Förhoppningsvis så blir det bara positiva händelser.

It's not more a secret,
I go solid, I go liquid...

Vilket sammanträffande!

Jag och Emma såg som sagt en skräckis igår, som hon köpte. Den heter "The messengers". Väldigt bra skräckis om man uppskattar samma slags "röda tråd" som "The Ring", "The Grudge", etc har... OCH om man gillar Kristen Stewart!
Vilket sammanträffande, eller hur? I fredags såg vi "Twilight" och igår en skräckis.. och hon är med i båda! Haha. Vi tyckte att tjejen på omslaget påminde väldigt mycket om "Bella", och visst stämde det! Det kan ni se på inlägget nedan, där jag lade upp en bild från filmen.

Tyvärr så fanns det ju ingen "Edward" i filmen.. men man kan ju inte vara lyckligt lottad alltid, eller hur? Hehe.

Skräckis och snacks.

Som jag nämnde tidigare, så köpte jag en skräckis. Det gjorde även Emma och det är filmen hon köpte som vi ska se på alldeles strax. Och så ska vi snaska lite också, inte helt fel.
Men var är den saknade famnen att krypa in i när man blir rädd..?



Heldag med shopping.

Jag köpte visserligen bara The Rasmus album "Black Roses" (ÄNTLIGEN!!) och en skräckfilm. Hihi!
Var i Barkarby med Emma hela dagen. Supermysigt! Vi passade på att ta en vaniljlatte på "Waynes Coffée" - är ju så sjukt gott.
Sprang även in i Marie av alla människor. Väldigt kul att se henne igen!

Kärleksbiten.

Jag säger bara ett ord: Kärlek.



(Bilden härifrån)

Edward, Edward, Edward... Bite me!

Dagens låt:



Tripping - Robbie Williams

Den går på repeat här hemma just nu! Tycker att Robbie är en av dom bästa artisterna någonsin. Helt klart. Och det är lätt att falla för karismatiska killar... Eller hur, Anna? Hehe.

Ceasarsallad och vampyrer.

En riktig salig blandning, eller hur?
Det är i alla fall så min fredagskväll kommer att se ut. Emma kommer över för middag och övernattning, så ikväll ska hon få mig att bli kär i filmen "Twilight". Känns inte som någon större utmaning, med tanke på att jag gillar den typen av filmer, vampyrer... och Robert, förstås. Het kille, det där! Oh yes.


(Bilden härifrån)

Take a walk on the wild side.

Tog nyss en promenad till affären och precis vid in-/utgången stod det en kille och tjej som delade ut Omega 3-kapslar. Killen försökte få mig att köpa för en hel månad när jag var på väg ut från affären med alla varorna. Och jag har väldigt svårt för att vara otrevlig, så jag sa istället: "Jag måste tyvärr hem med varorna, men jag kanske kommer tillbaka senare." Han skrattade och förstod att jag förmodligen inte skulle göra det... Haha. Vad gör man?

"Huvudvärk kan komma plötsligt..."

Ja, om man inte har druckit kaffe och är beroende av koffein, alltså...
Hate it.

Jag blir stalkad av Miley...

Jo, men lite så.
Drömde en helknasig dröm om Miley Cyrus. Hon var runt mig precis hela tiden, vilket på något vis skulle vara ganska roande tror jag. Haha. Hon verkar vara en riktig energiknippe!
I drömmen så såg hon inte riktigt ut så som hon brukar... Hon var ännu smalare, vilket också förstärktes i och med hennes silikonbröst i C-kupa! Jisses. INTE snyggt på henne. Dessutom hade hon gått till överdrift med botox i ansiktet och opererat näsan. Kan ni föreställa er hur hon såg ut nu..?


(Bilden härifrån)

Naturens godis.

Har blivit för mycket av det goda på sistone, känner jag. Jag känner mig oerhört glad över att jag har krympt i byxstorlek, men det hindrar mig inte från att ändå vara "duktig".
Gröna äpplen är helt klart underskattade! Mums.


(Bilden härifrån)

Fika och shopping.

Åh, helt underbar dag!
Mötte upp Anna i Vällingby strax före 14-tiden för en fika. Som alltid när vi ses så hade vi massor att prata om.
Passade på att shoppa lite också för födelsedagspengarna jag fick. Det bidde ett par nya jeans och en klänning. Hihi!
Det helt klart bästa under den här dagen var när vi var inne på JC och jag letade efter ett par jeans. Har alltid haft problem med att hitta jeans som passar... och senaste gången jag köpte jeans (köper jeans när dom gamla är sönder, så inte särskilt ofta med andra ord) så hade jag storlek W38/L34. Så givetvis så frågade jag killen som jobbade där om dom hade några jeans i storlek 38.
Han tittade på mig med en underlig blick och sa: "38? Du ser inte ut att vara en 38:a! Vad säger du om att prova 34 istället?" Fick måttlig panik sådär... Haha. Men jag greppade tag om jeansen och begav mig in i provhytten. Och döm till min stora förvåning; jag kunde för fasiken ha dom! Woho! Jag har blivit två storlekar mindre! Yay!

Hälsade på Emma också på hennes praktikplats. Har saknat henne! Hihi. Hon kommer hit imorgon för middag och sedan ska vi eventuellt iväg på bio. Då ska vi se "The haunting in Connecticut". Booo! Hehe.

Nya tag.

Ingen mening att deppa över något som inte är "slut", eller hur? Thank God for good music that makes me happy, that´s all I have to say.
Så, dagens planer: möta upp Anna i Vällingby för fika om ca 1½ timme. Känns välbehövligt och ska bli trevligt!

Nostalgi.

Dom senaste dagarna har jag lyssnat på musik som är nostalgi-musik för mig. Något jag har en tendens att göra när jag är nedstämd av någon anledning. Kanske just för att man alltid har så bra minnen? Ja, så är det nog.

Take That var den första gruppen jag förälskade mig i, musiken var så bra och killarna... dreggel, dreggel. Haha! Jag behöver väl bara säga två ord egentligen;
Robbie. Williams. Mm.. Come to mama! (Ja, det var ju inte fel på dom andra killarna heller, men ni fattar!)




(Bilden på Take That tagen härifrån och bilden på Robbie tagen härifrån)

Imorgon är det Dagen D.

Ja, då George flyttar alltså. Känns mycket konstigt, måste jag erkänna. Vi har passat på att umgås så pass mycket som möjligt dom senaste dagarna.
Bara tanken på att inte kunna träffa honom varje dag känns oerhört jobbig... men vad gör man? Den här jäkla finanskrisen ställer bara till en massa problem och i och med att hans familj kommer senare i sommar, så är ju den bästa lösningen att köpa ett hus. Jag unnar honom det. Det gör jag verkligen.

Annars då? Var i skolan idag. Sedan överaskade jag George med att köpa blommor och en present, lite så där: "Grattis till ditt nya hem och lycka till!". Jag är inte den som är den, menar jag.

Grått och trist.

Vädret är skit idag. Mina nya jeansleggings och ballerinaskor passar alltså inte just nu... Haha. Oh well.
Jag känner mig fortfarande ganska nedstämd, men jag måste försöka hålla huvudet högt. Och jag borde vara glad för att det har löst sig för honom. Vilka problem han har haft liksom! Jag beundrar honom sjukt mycket, men å andra sidan så är han ju nästan dubbelt så gammal som jag är. Han har livserfarenhet, big time!

Jag antar att jag är mest ledsen över att vi har blivit så pass vana vid varandra och att det nu kommer kännas konstigt att vara ifrån varandra. Men vi är ju inte ett par, så jag borde inte känna mig så här ledsen... Är bara rädd att vi ska förlora kontakten vi har helt. Usch, jag har svårt för att föreställa mig hur det vore utan honom. Jag har ju så mycket att vara tacksam över, tack vare honom. Gah! Blir galen. Snacka om att "tänka sönder" huvudet.

Till något roligare och mer spännande:
- Eddie Izzard kommer till Stockholm den 19 december. VILL GÅ! (Har råd.)
- Britney Spears kommer till Stockholm den 13 juli. VILL GÅ! (Har inte råd.)
- Jag ska eventuellt sitta barnvakt åt B (A och I´s dotter) och få betalt för det.
- Har sökt jobb på "Waynes Coffée"; hålla tummarna tills dom blir blåa...

Dags att hålla huvudet högt.

Jag vet inte riktigt hur mycket jag har gråtit dom senaste dagarna... Mycket är det i alla fall.
Det gör ont i hjärtat när jag tänker på det. Att George ska flytta. Jag har så mycket i mitt liv nu tack vare honom, men nu kommer han inte att vara nära längre. Han kommer att vara ca 600 km söderut.
Man kan säga att det känns oerhört bittersweet. Jag är glad för att saker och ting äntligen håller på att ordna sig för honom, att han har lyckats skaffa hus och nu har alla möjligheter till att styra upp sitt företag. Jag är ledsen för att det inte kommer att vara lika lätt att träffa honom, att jag inte kommer att träffa honom dagligen som jag gör nu, att den människan som står mig absolut närmast just nu kommer att flytta...
Jag måste tänka positivt: det är inte sista gången vi ses. Det är inte ett adjö - ha ett bra liv. Det kan till och med bli så att jag flyttar dit jag med, beroende på hur det går för honom med företaget. Han vill att jag jobbar åt honom och det vill jag med. Och ju mer jag tänker på möjligheterna där, desto gladare blir jag.

Allting ordnar sig.

Det är inte lätt när det är svårt...

Ny blogg igen. Min förra (lovetrouble.blogg.se) finns inte längre. Jag var helt enkelt tvungen att ta bort den. Gång på gång i bloggvärlden dyker det upp exempel på hur privat man inte kan vara eller borde vara.
Saker och ting som jag skrev i min förra blogg, är alltså saker som jag inte borde ha delat med mig av. Men... in the heat of the moment så är det inte ofta man hinner tänka särskilt långt.

Men nu är jag alltså tillbaka - två dagar senare (eller är det tre..?). Den här bloggen ska bli ännu bättre, dock med vissa förändringar.


Edit: Sorry, S... upptäckte att du använde samma ord i din blogg, som jag har gjort i rubriken. Hoppas att det är lugnt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0