26.

Idag fyller jag hela 26 år... Förhoppningsvis är jag lite mer vis också. Hehe.

Glad Påsk!

Gustav kommer inte i helgen, om han nu inte har planerat att överaska förstås.. Men jag ska till Uppsala under Valborg i alla fall och dit är det inte så väldigt lång tid. Ska bli riktigt kul då det händer en hel del där!

I övrigt så fyller jag år på söndag, Påskdagen. Kanske jag får ett extra stort påskägg nu under helgen? Hehe.
Fick även tre par nya skor förra helgen då jag följde med päronen och handlade. Får jag en kamera i födelsedagspresent så ska jag ta bild! Är så glad, för var det något som jag verkligen behövde så var det nya skor.
Imorgon (senare idag eftersom det är efter midnatt) så kommer även lilla mormor på besök. Ska bli kul att se henne igen! Hon har säkert en hel del frågor om Gustav.. haha.


(Bilden härifrån.)


Underbar helg med underbar kille.

I lördags kom Gustav till Stockholm! Mötte upp honom på Centralstationen och jag trodde att vi skulle åka hem till mig på en gång, men istället tog vi ett spontant besök på "Medusa" i Gamla Stan och varsitt glas.
Det var så underbart att se honom igen, att vara med honom igen.
Var hemma hos mig vid 23-tiden, Robban och Dana låg redan till sängs, mamma var på väg och pappa satt och tittade på tv. Så det var inte riktigt tillfälle att "hänga" med familjen, så det blev nästan raka vägen till sängs. Vi somnade visserligen inte förrän vid 5-tiden.. haha! Vi låg och pratade, myste och spelade "MIG" (frågesport).
Kan inte beskriva hur jag känner varje gång jag får sova och vakna upp med honom.. det känns bara så rätt liksom.
Söndagen var väldigt mysig den med. Gav honom frukost på sängen, vi fikade med mina föräldrar, vi tog en promenad till/uppför Tippen, myste i sängen, lyssnade på musik, åt god middag och spelade "Plump" med resten av "folket" hemma, förrutom pappa.
Följde med honom in till Centralstationen igen när det var dags för honom att åka hem. Alltid lika tråkigt att säga hej då, men vi kommer förmodligen att ses om ca 2 veckor igen. Yay!
Vet inte om jag ska dit eller om han kommer hit, eftersom jag fyller år. Kanske blir så att han kommer hit först och så åker vi hem till honom tillsammans.. kanske. Vi får se! Oavsett så längtar jag redan som en tok...

Vill man så kan man.

Allting känns mycket bättre nu. Pratade med Gustav i över två timmar igår och det mesta är precis som förut.
Är planerat att han ska komma hit nästa helg och jag längtar som en tok! Ska bli så himla mysigt. Om inte annat så kan vi prata mellan fyra ögon också, vilket jag tror behövs så att han ser att jag faktiskt menar allvar.
Jag vet inte vad det är, men det känns liksom bara rätt med honom. Det gjorde det redan när vi träffades första gången.. Det är väl som en viss reklam säger: "..plötsligt händer det".

Annars så kom moster och hennes man över hit igår kväll för att fira pappa som fyllde hela 70 år i torsdags! Är svårt att tro att han är så gammal, men å andra sidan - åldern är bara en siffra.
Vi åt och drack mycket gott! Nu sitter jag här och är snuvig. Vet inte om det har med deras hund att göra eller inte, för även om jag faktiskt är allergisk mot hundar så är det inte med alla hundar jag känner så. Atlas, som han heter, har jag aldrig känt av tidigare, så vitt jag minns i alla fall.
Svårt att motstå honom när han är så fin dessutom!

Ånger och rädsla.

Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle behöva känna ångest och rädsla angående mitt "förflutna". Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle falla för en manipulativ idiot..
Nu sitter jag här och är rädd för att förlora en ny, fin människa i mitt liv, för att den människa jag varit med tidigare bara förstör.
Jag orkar inte mer. Jag har fått nog. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det och också visat det. När ska mina ord tas på allvar?
Istället får jag höra att jag är en lögnare, att jag är falsk. Att det är jag som har gjort fel.
Sedan när är det fel att lämna någon som är gift med någon annan? Det är det enda rätta att göra. Jag skulle ha gjort det för länge sedan, men det är lätt att vara efterklok.
Kommer inte kunna sova i natt för att jag är orolig för morgondagen... Vad jag vet är att jag kommer att ringa Gustav, försöka förklara lite mer.
Jag vill inte förlora honom pga en fruktansvärd människa. Jag vill inte förlora honom pga någon annan anledning än jag själv eller något jag har gjort.
Jag vill vara lycklig och må bra och det gör jag med Gustav, även om det är i ett väldigt tidigt skede. Men det jag känner med honom är underbart... och det förtjänar jag.

RSS 2.0