Praktik.

I förrgår fick jag ett helt underbart samtal från min lärare Alexandra.
Hon har "rekommenderat" mig till ett speciellt ställe.. och på fredag, i övermorgon, ska jag på intervju där..
Alltså.. får jag praktik DÄR.. wow.

Första skoldagen!

Så här glad, peppad och fin (om jag får säga så själv) var jag imorse. Har haft en helt fantastisk och inspirerande dag!


New year, new things!

Så var det äntligen tisdag!
Var uppe kl 6 i morse. Lite tidigt att gå upp om man inte ska vara i skolan förrän 9 kanske, men jag var lite osäker på om jag skulle hinna/hitta rätt.
Marcus som är så fin mötte upp mig vid Sundbyberg station och höll mig sällskap på vägen, så att få en god morgon-puss av den man älskar kunde inte ha passat bättre en dag som denna.
 
Det var alltså introduktionsträff på JB Kompetens idag, mycket spännande. Var en hel del där, eftersom det är flera olika utbildningar samtidigt.
I min grupp/utbildning är det jag och tre andra tjejer. Vi klickade rätt bra på en gång, men det är väl inte så konstigt när man träffar på folk som vill samma sak och som är intresserade av samma saker!
Kommer mjukstarta lite nu i början.. börjar på riktigt nästa onsdag. Kommer vara i skolan två dagar i veckan (heldagar) och gå heldagar (8:30-16:00).
Jag är så peppad och så glad! Jag vet att jag verkligen har valt rätt. Men det visste jag ju egentligen redan innan, tack vare förra utbildningen, men det känns ju extra bra nu när jag bara kommer läsa det jag var mest intresserad av förra gången.
Blir även praktik i höst, vilket jag ser fram emot otroligt mycket! Kommer även bli en hel del studiebesök, knyta kontakter och så.
 
2013 blir onekligen ett väldigt bra och spännande år!!

På tisdag smäller det!

 
På tisdag börjar jag plugga igen. Den här gången är det inriktat på reception och konferens. Utbildningen är 40 veckor och jag kommer vara i deras lokaler i Sundbyberg, nära och bra till pojkvännen.
Praktik ingår och man är i kontakt med arbetsgivare en hel del, så chansen att få jobb när man är färdig är väldigt stor.
Var faktiskt Marcus, pojkvännen, som tipsade mig om den här utbildningen. Jag själv hade bara hittat receptionist-utbildningar som kostade pengar...
Ska bli så otroligt kul och spännande! Att jag dessutom "slipper" sitta hemma vid datorn och faktiskt får träffa andra som vill samma saker som jag, gör det hela desto bättre.
 
Så.. vid den här tidpunkten nästa år ska jag vara färdigutbildad. Och förhoppningsvis ha något jobb på gång.
Runt den tiden, nästan, flyttar dessutom pojkvännen till en ny lägenhet. Vi har pratat om att eventuellt flytta ihop då, så länge jag har ett jobb och inkomst då, förstås. Jag tänker inte bli en sån som bara flyttar in och inte hjälper till med kostnader.
Jag som inte har någon inkomst nu, hjälper ändå till med att handla mat, laga mat och städa. Jag tycker om att göra Marcus glad, speciellt när jag spenderar tid där dom dagarna han jobbar.
Är så fint att se honom så glad när han kommer hem från jobbet och jag har maten färdig på bordet!

Världens bästa pojkvän med världens bästa julklapp!

 
 
I Oktober lade jag upp en länk på Facebook om att The Rasmus skulle ge ut en limited edition live-dvd.. aldrig någonsin trodde jag att jag skulle ha en i min ägo.. än mindre en signerad med personligt meddelande!
Jag har verkligen världens bästa pojkvän.

RSS 2.0