Trött, tröttare, tröttast...

Är galet trött just nu, men har haft en otroligt rolig dag! Och det har varit sååå värt det. Ni kommer att få se det senare ikväll eller under helgen.

Ett mirakel?

Det är nog precis vad jag skulle behöva just nu.. trots att det mesta har löst sig.
Nu efterlyser jag dock boken för Hotell A-kursen. Den är slutsåld precis överallt! Någon som vet om man får kopiera från böckerna på Kungliga Stadsbiblioteket här i Stockholm? Boken finns nämligen där, men är ej tillåten att låna hem...
Så jäkla typiskt.

Dammsugning och tankar.

I och med att jag inte sysslar med särskilt mycket om dagarna, så har jag en massa tid att tänka på saker och ting. Häromdagen kändes det som att jag hade kommit till en "dead end". Jag såg liksom inget ljus i slutet av tunneln, men idag känns det bra mycket lättare. Det känns som att allting kommer att lösa sig... och som jag har skrivit många gånger tidigare (som man dock har en tendens att glömma bort alltför ofta) så gäller det bara att tänka positivt och försöka se det ljusa i allt.
Man lär sig aldrig saker om man alltid skulle glida runt på en räkmacka. Man behöver gå igenom dåliga saker och ha motgångar... annars skulle man aldrig känna ren glädje när det väl händer.

Världens bästa lillebror.

Han ordnar Microsoft Office-paketet åt mig. Hihi! Tänk vilken fin och snäll lillebror man har. Älskar dig, killen!



(Bild från förra sommaren, eller förr-förra)

Dagens låt:



Avenged Sevenfold - Unholy Confessions (live)

Så sjukt bra!

Vilken tur att man har vänner!

Verkar som att det mesta kommer att lösa sig i alla fall. G har erbjudit sig att betala för allting... Usch, är så synd bara att saker och ting ska vara så jäkla dyra. Inte nog med att jag måste köpa böcker för ca sammanlagt 2000 kr, utan jag måste även skaffa Microsoft Office-paketet och det kostar 920 kr... nåja, är ju trots allt en slags investering för framtiden. Man får försöka se allting på den ljusa sidan. Åtminstone så gott det går!

Jag orkar inte!

*suck*
Har tjafsat med mamma. Har gått igenom allting som jag behöver för skolan... Och nu är hon irriterad över alla pengar som måste läggas ut. Men vadå? Ska jag skita i min framtid och utbildning för att hon vill spara pengar? För att hon väljer att lägga ut extra pengar på en stor fest när hon fyller år? För att hon har betalt en veckas resa till Mallorca?
Jag orkar inte! Känner bara för att ge upp. Jag är ju bara i vägen och gör saker fel hela tiden. Dom blir aldrig nöjda.
Jag hatar att inte ha något jobb, ingen inkomst. Hade jag haft det så hade jag flyttat ut på en gång!

Dagens skratt.

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Nervig...

Hela dagen har kännts konstig... kanske för att det ligger åska i luften, kanske för att jag är allmänt PMS-ig i förväg!
Tjafsade med G i telefon idag hela vägen till affären. Ibland uttrycker han sig så otroligt dåligt och sårar mig helt utan anledning. Och så blir han sur på mig för att jag blir upprörd! Gah. Vad är det för fel på er män/killar ibland alltså?? Haha.
Sitter i alla fall här med ett stort glas med kaffe och ja, försöker göra mitt bästa med att varva ned lite. Huvudvärken är inte alls rolig just nu...

Tv-dags...snart.

Måndagar är positiva på ett sätt... "Dexter" visas på TV6 (22:30). Me likey! Jag är helt beroende av den serien. Dexter (Michael C Hall) är ju ett ganska härligt ögongodis också... om jag får säga det själv.



(Bilden härifrån)

Min nya "skrivbordsbild"


(Bilden härifrån)

Avenged Sevenfold, så klart!

Kaffe, tårta och skratt.

Kom nyss hem från firandet hemma hos Emma. Var mycket trevligt och riktigt god tårta! Hade velat stanna där längre, men var bäst att passa på att ta sig hem tillsammans med päronen eftersom vi åkte bil.
Nu funderar jag på att spela lite "The Sims 2". Har kommit riktigt långt med en familj och det är alltid lika kul att bygga upp familjeträd. Är inne på tredje generationen och ska förhoppningsvis börja med fjärde nu... ska bara hitta blivande makar! Hihi.
Hoppas att ni har en lika trevlig lördagskväll som jag!

Hipp hurra för Emma!

Idag är det en stor dag. "Lilla" Emma blir 20 år! Och det ska firas med tårta ikväll. Stackaren jobbar just nu, och därför blir det "sent" firande.
Har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut... Men det löser sig!



(Gammal, men härlig bild. Vi i ett nötskal! Haha)

Fredag kväll.

Inget partajande eller utgång här inte. Jag dricker hellre vin hemma.. inte för att jag har något för tillfället, men ja.. jag brukar inte gå ut så ofta och föredrar egentligen att festa hemma.
MEN, ibland får jag lust att gå ut och bara dansa häcken av mig. Som just nu när jag lyssnar på Pussycat Dolls; den här låten är så het och porrig. Haha! Sånt gillar jag på dansgolvet!



Duktig flicka.

Idag har jag städat huset. Haha! Känner mig alltid så duktig, eftersom jag har en tendens att vara rätt lat...
Annars har jag inte gjort så mycket annat vettigt. Mest suktat efter "New Moon", som jag skrev om tidigare. Och lyssnat på "Decode" på repeat. Älskar den!!

Gåshud!

Alltså... Hur fasen ska man klara av att vänta till november?? Vill du se två spoilers och få en liten glimt av hur jäkla bra filmen kommer att vara, tryck då här.
Jag finner inga ord!! Jag längtar så sjukt mycket.




Smink-inspiration.



Smokey-look is always a good look! Hehe.

Like shit...

"Why do some people think it´s a good idea to treat me like shit..?"
Skrev det nyss i ett sms till G. Fan, för vissa människor alltså. Både igår och idag har det hänt saker som verkligen får mig att undra vad problemet är... Dras arslen till mig eller är det bara så att jag förtjänar det?
Story of my life, typ. ORKA!

Rastlös.

Idag har jag en jobbig dag. Då allting känns så meningslöst och jobbigt. Jag är less på att inte ha något jobb, jag saknar rutiner!
Kom på mig själv med att ha rutiner här hemma, i och med att jag är så rastlös i saknaden av ett jobb. Jag gör saker och ting, dagligen under samma tider - varje dag.
Känns ändå som ett ljus i tunneln att augusti snart är här och att jag då börjar studera igen. Och då med något som jag är intresserad av. Kan inte tiden gå liiiite fortare??

Bättre idag!

(Men det kanske jag får ångra bara för att jag skrivit så..)
Snacka om att man blir rejält uppskrämd av allt det här med svininfluensan. Igår kände jag mig alldeles febrig och svimfärdig och tankarna fördes givetvis direkt till "aaaah!! Jag har svininfluensan!!". Idag är jag mer lugn och är bara snorig.. Lustigt det där. Sov visserligen nästan 11 timmar, så det kan ju vara därför jag mår bättre också.

Jag vill bara...

...dra mina fingrar genom hans hår.
...drunkna i hans ögon.
...vidröra hans läppar som alltid ler så där charmigt.
...prata och skratta tillsammans med honom en hel dag.
...bli omfångad av hans armar.

Ja, man får faktiskt drömma. Hihi! Vad skulle livet vara utan drömmar och förhoppningar? Rätt.. vardagligt. Haha.



(Bilden härifrån)

Influensa..?

Jag vet inte vad det är, men idag känner jag mig riktigt hängig. Känner mig lite febrig och är lite öm i halsen. Fan.. det är väl inte svininfluensan??

20:00

Yay! Fick ett sms. Blir hämtad om ca 25 minuter. Hurra - jag slipper vänta mer!
Vet inte riktigt när jag kommer hem, antagligen inte särskilt sent. Jag sätter mig här om jag är hemma innan 22, annars ses vi imorgon igen.
Hej hopp!

Ready, set...go?

Gah. Nu är jag heeeelt färdig. Ätit mat, fixat håret och fyllt på sminket lite. Och nu sitter jag här... Och väntar. Jag har fasen väntat hela dagen! Haha. Blir så less.
Vet dock att det är värt väntan! Ska bli riktigt kul att träffas igen och höra om hur allting har varit. Även om han är 25 år äldre, så känns det alltid som att vi är jämngamla när vi ses (och då kan man ju undra om han beter sig som 24 eller om jag beter mig som 49.?). Allt är så naturligt med honom, vilket känns helt sjukt när jag tänker efter. Men det är något speciellt med honom som jag verkligen inte kan sätta fingret på.

Jag hatar att ha rätt.

Som jag skrev i mitt förra inlägg, så blir det att jag och G ses efter middagen istället.
Får helt enkelt acceptera läget, med tanke på att det börjar gå bra för honom nu. En massa viktiga möten idag! Jag är bara glad för att det äntligen sker. Han har väntat så länge nu, så det är han absolut värd! Och inte minst hans familj.
Däremot så är det jäkligt störande att jag ofta har rätt vad det gäller honom och tider... Haha. Nåja, jag kommer att se honom i alla fall och det känns bra! Hellre senare än planerat, än inte alls.

Bara väntan kvar...

Var uppe halv nio idag. Har duschat, tvättat håret, klippt och målat naglar, tagit bort hår (!), sminkat mig och smörjt in mig...
Nu ska jag bara hitta på vad jag ska ha på mig för kläder och ja.. vänta, antar jag! Haha.
Jag kan nästan slå vad om att jag inte kommer att få träffa G förrän efter maten, bara för att jag har varit ute i så god tid. Typiskt liksom! Han har inte hört av sig än heller, så jag vet inte om han ens är i Stockholm än.
Vet att han skulle på två möten under dagen, men vilka tider som gäller har jag inte fått veta. Åh! Störande. Jag hatar att vänta...

Myshelg.

Har väl inte gjort så väldigt mycket, egentligen. Har myst och umgåtts med familjen. Igår blev det god middag, gottis och en film. Idag blev det en sväng in till Vällingby med Emma där vi gick runt i affärer och drack vaniljlatte på "Waynes Coffee". Gott!

Imorgon kommer G på besök till Stockholm! Yay. Ska bli jättekul att få umgås med honom en stund och "catch up some time". Har saknat honom massor!

Smink-inspiration.



I love it!

Ont i magen...

Lingonveckan på G. Känner hur värken smyger sig på här.. Haha. Aj aj.

Panta mera!

Både igår (innan jag möttes upp av Emma och Angelica) och idag har jag pantat flaskor. Mina päron dricker otroligt mycket mineralvatten ("Ramlösa" på flaska) och i helgerna går det förstås åt en del läsk. Det resulterar i otroligt många pantflaskor, så dom läggs i kassor och slängs in i förrådet vi har på framsidan. Haha! Folk lär ju förstås undra varför dom inte pantas direkt, men har man fullt upp med arbete och liknande, så finns tiden inte riktigt till.
Därför kom pappa till mig förra veckan och talade om för mig att om jag ville så kunde jag gå och panta flaskorna och "tjäna" dom pengarna som man får på kvitto. Så det har jag gjort; gått till affären, pantat och fått ihop lite pengar.
Igår blev det fyra kassar vilket resulterade i 87 kr, idag blev det sex kassar - 117 kr. Puh! Det är inte kul att gå till affären konkandes på en massa kassar i den här värmen. Visst, det känns ju bra att få ihop pengar, men mina utslag blir värre när jag svettas så just nu ser jag förjäklig ut.
Det känns ju också bra att jag roar folket som jobbar i affären. Speciellt en kille som skrattat åt mig nu i två dagar! Haha. Han är väldigt rolig och härlig, så han har visserligen bara gett mig roliga kommentarer. Han fick hjälpa till två tillfällen idag, då maskinen slutade fungera! Vadå "overload" liksom?



(Bilden härifrån)

En otroligt rolig dag, trots allt!

Blev ingen fotografering, men Emma och Angelica kom över. Vi har pratat, skrattat och ätit gott i massor!
Tack för att ni finns tjejer och för att ni gjorde en dålig dag till en otroligt bra istället.



(Gammal bild)

Den här hudsjukdomen...

...går mig riktigt på nerverna ibland. Speciellt idag!
Emma och jag hade planerat att fotografera, men eftersom min hudsjukdom är så pass jobbig, så fungerar det inte riktigt att gå omkring i smink i den här värmen.

Ny dator, tack!

Jag hatar min dator. Alltid så är det något strul med den... Kan ha att göra med att den är stenålders, i och för sig. Haha!
Måttligt roande sådär när man spelar "The Sims 2"; man har gjort en familj man är nöjd med och ska bygga deras drömhus och så lägger datorn av. Jippie! Not.



Sysslolös?

Idag har jag verkligen inte gjort ett endaste dugg. Har inte haft orken till det.
Var finns lusten någonstans..?


Edit: Förslappad kanske är rätt ord? Hm.

Om Marilyn Monroe fortfarande vore vid liv...



...kanske hon skulle ha sett ut sådär? Vem vet.

Dålig bloggare idag.

Det är trist att bloggandet blir lidande bara för att man har saker att göra under dagen. Idag har jag helt enkelt gjort andra saker, som att umgås med Emma t.ex. Hihi!

Har kännt mig otroligt seg också... Det måste fasiken ha med vädret att göra. Man märker verkligen hur mycket bättre man mår när solen skiner!

Smink-inspiration.



Man kan kanske kalla det för "emo", men jäkligt snyggt är det ändå.

Segare än segast?

Har haft en bra dag idag tillsammans med Emma och Angelica. Vi gjorde väl inte så mycket mer än att sitta och prata och titta på gamla kort, men ibland behöver man inte göra mer än så. Jag hade kul i alla fall och det är ju huvudsaken.
Nu framåt kvällen däremot så har jag kännt mig (och känner fortfarande) oerhört seg. Vet inte om det är maten eller promenaden jag tog efteråt.

Vad jag ska hitta på under resten av kvällen vet jag inte riktigt. Förrutom att titta på älskade "Dexter" förstås... Hihi! Men det är ju trots allt  2 och en halv timme tills dess.

All eyes on Britney in the center of The Globe, just like a circus...



Britney Spears är i Stockholm och spelar i Globen både ikväll och imorgon kväll.
Jag önskar att jag hade kunnat gå - det hade varit grymt!

Känslig - på fler än ett sätt.

Jag förstår inte... Okej att jag är känslig och alltid har nära till tårar, men att fortfarande känna av alkohol i kroppen efter två dagar. Lite väl extremt, tycker jag. Speciellt med tanke på att jag bara drack två glas rödvin.
Misstänker visserligen att det var något skumt med vinet jag fick, eftersom jag fick utslag och huvudvärk. Hm...
Man kanske ska låta bli att dricka vin ute på krogen framöver?



(Bilden härifrån)

This ride that takes me through life...

Somewhere life is good, and things go as they should
it's hard to find, but that’s alright yeah-ee-yeah!
Searching for the way, push harder everyday
It's deep inside, that shining light yeah-ee-yeah!
But I'm scarred, by barriers placed in my path
I'm scathed...

This ride that takes me through life
Leads me into darkness but emerges into light
No one can ever slow me down
I'll stay unbound!

Sometimes when we're young, and always on the run
It gets so dark and I know that place yeah-ee-yeah!
So don't be too concerned, you got a lot to learn
Well so do I and we've got plenty of time yeah-ee-yeah!
Don't fall off the track yet with so many races to go
Hold on

This ride that takes me through life
Leads me into darkness but emerges into light
No one can ever slow me down
I'll stay unbound!

Unbound (the wild ride) - Avenged Sevenfold

Låt oss börja dagen med ett hjärtligt skratt...eller fler.



Avenged Sevenfold yet again.. Men det går ju inte att låta bli att älska tatuerade musiker, eller hur? Speciellt dom riktigt talangfulla... snygga. Hehe.

"I just need some Walter"



Haha! Synyster Gates när han är som "skönast".

The Rasmus backstage.



Haha! Lauri, Lauri, Lauri... Babyface! Fatta att killen är 30 år och pappa.

Bästa kvällen på länge!

Jag älskar när saker och ting är spontana. Som igår kväll t.ex.
Anna och jag satt på MSN och chattade, båda hade lust att göra något, men ingen visste exakt vad. Jag sa att jag hade lust att gå ut, men inte ända vägen in till stan. Så vi kom fram till att mötas upp i Spånga för att gå på "Caledonian" (lokal krog, typiskt stammisställe).
Vi hann knappt sätta oss ner förrän Annas vän Niklas dök upp (har träffat honom ett par gånger tidigare), vilket gjorde kvällen lite roligare. Jag drack två glas rödvin, Anna två flaskor cider. Strax efter tolvtiden frågade Niklas oss om vi hade lust att fortsätta hemma hos honom istället, så vi drog dit och var där i en timme skulle jag kunna tro. Blev lite hastigt, eftersom vi insåg att sista pendeln (som Anna skulle ta) gick strax efter halv två.
Mycket prat, många skratt och massor av musik - helt klart bästa kvällen på länge!

Och vet ni? Första låten vi hörde när vi kom dit var "F-f-f-falling" (The Rasmus)... a pretty good sign for a night that ended up great!!



("Cheese!" Gammal bild, men lika glad ändå)

Spontanitet när det är som bäst.

Sitter här, nyduschad och sminkad. Ska bara bestämma mig för vilka kläder jag ska ha och sen åker jag iväg för att träffa Anna en stund. Hihi!
Båda ville göra något ikväll, så då bestämde vi oss för att träffas över ett glas vin eller två. Ska bli riktigt kul!

Smink-inspiration.



Riktig fräsch "look". Passar väl mest på mörkhåriga och när man är solbränd, antar jag. Fint är det!

"PMS-kärring"

Pardon my french, men fy fan vilken dag jag har haft idag. Har varit en riktig "pms-kärring". Blivit ledsen för minsta lilla! Gah.
Jag skäms aldrig för att vara så känslosam, men att gråta när jag inte har någon egentlig anledning är bara pinsamt.
Fick gråt i halsen när jag chattade med Emma på MSN när hon sa att hon och lillebror inte kommer att vara här så mycket under helgen. Haha! Jag kan skratta åt det nu, men just då blev jag så jäkla ledsen.
Vad konstig man är ibland alltså...

Är inte det där..?

 

(Klicka för större bilder!)

Nu under eftermiddagarna när jag inte haft något bättre för mig, så har jag glott på "Make me a supermodel" som visas på TV3.
En utav mina favoriter i tävlingen är helt klart Ronnie (han på bilden till höger). Påminner inte han jäkligt mycket om Robert (till vänster)? Min haka tappades i golvet när jag började titta på serien. Dom skulle kunna vara bröder! Haha. För jag är väl inte helt fel ute när jag tycker att dom faktiskt påminner om varandra..?
Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa här, för jag tycker att dom påminner ännu mer om varandra när dom ler och skrattar. Men kul är det!

(Bild 1 här, bild 2 här)

"Can you help me, please?"

Dagen har varit fylld med att hjälpa G via telefon. Det är inte lätt när man inte kan svenska så bra än och dessutom har svårigheter med engelska.
Men jag finns till för att hjälpa, så jag fick sätta mig här vid datorn, gå in på dom sidorna jag behövde, översatte och så var allting klappat och klart.

Utöver det har jag inte gjort så väldigt mycket mer. Skulle ha sökt jobb, men det orkade jag inte riktigt idag. Vet inte om jag blivit påverkad av vädret, men något är det i alla fall... Man känner sig alldeles rastlös, samtidigt som man inte har lust med någonting alls egentligen. Hur går det ihop..?

Saknad.

Hade ett långt samtal med G idag via telefon. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att han inte bor här i Stockholm längre, trots att jag hälsade på honom i början av juni.
Förhoppningsvis så kommer han och hälsar på här i Stockholm snart, för jag saknar honom riktigt mycket. Är så skönt att kunna ha någon i sitt liv av det motsatta könet som man kan prata om allt med. Han finns verkligen där för mig, precis hela tiden.

Dagens låt:



Dear God - Avenged Sevenfold

Behöver väl knappast yttra mig om hur bra låten är.?

Blivande hotellreceptionist?

Jag har äntligen fått svar från Komvux (Jensen Vuxenutbildning) och i augusti börjar jag studera på distans!
Det jag kommer att börja läsa är Programhantering, Företagsekonomi A och Hotell A. Känns både läskigt och spännande på samma gång. Dels för att jag äntligen är på väg mot min framtid, dels för att det just är på distans och gör mig lite nojjig över att jag inte riktigt ska klara av det. Och så är det bara under två månader också...
Jag ska slita arslet av mig, för jag vill det här och jag ska klara av det! Om jag bara tror på mig själv, så kommer resten gå som en dans. Eller hur?



Tredje gången gillt?

Inatt drömde jag exakt samma dröm som jag har drömt två andra gånger. Samma händelser, samma byggnader, samma plats, samma känsla.
Lagom freaky sådär, eftersom det sätter igång hjärnspökena på mig.

Myskväll.

Sitter här med en påse "Gott & Blandat" och lyssnar på Avenged Sevenfold. Ovanligt angående musiken, va? Haha.
Och ikväll kommer det något riktigt efterlängtat som jag helt hade glömt bort... Säsong 3 av "Dexter" börjar! Jag är alldeles till mig här. Ska bli så sjukt spännande! TV6 kl. 22:30. Yeah, baby!



(Bilden härifrån)

Finns det något sötare...



...än en kattunge som ber om mat? Awwwww!! Hihi.

I go to sleep... (Sims 3)



Ännu en vacker video med The Sims 3.

Avenged Sevenfold.


(Bilden härifrån)

Avenged Sevenfold har spelats HELA dagen idag... Jag vet inte vad det är riktigt, men jag börjar bli helt beroende. Jag MÅSTE lyssna på minst en låt av dom varje dag. Dom börjar komma ifatt The Rasmus nu... Farligt, farligt! Haha.
Jag hoppas att dom kan komma till Sverige framöver, vore så jäkla coolt att få se dom live. Här kan ni spana på ett liveframträdande av dom där dom spelar en utav mina favoritlåtar. Snygga killar är det ju också.. Hihi!

En riktig söndag.

Idag har jag inte gjort ett dugg! Haha. Precis som en söndag ska vara.
Bara tagit vara på tiden jag haft för mig själv och njutit. Ätit gott, varit ute lite i den lilla sol som varit, lyssnat på bra musik.

Ut till landet!

Ska strax börja göra mig i ordning för att åka iväg till landet under dagen. Äter middag där och sedan åker jag hem själv.
Hoppas bara att det inte blir alltför sent...

Konstigt väder...

Dagen började som sagt med en hel del blixtrar och dunder. Till att där framåt förmiddagen/eftermiddagen klarna upp och bli ordentligt varmt igen.
Sitter här i mitt rum och svettas ihjäl! Gah. Nåja, kunde ha varit värre.

Imorgon åker vi ut till landet. Jag stannar dock inte över natten, utan åker hem igen efter middagen för att ha en riktig tjejkväll tillsammans med Emma. Jag längtar som en tok redan!

Blixtrar och dunder.

Hoho! Vilket oväder.
Vågar inte riktigt sitta här just nu, så jag får återkomma.

Bad boy overload.




Ja, samma kille på alla fyra bilderna. Hehe. That´s why I call it overload! Synyster Gates. Sjukt fin "bad guy". Spelar i Avenged Sevenfold. Ögongodis!

(Klicka för större bilder!)

Bild 1 här, 2 här, 3 här och 4 här.

Solsting?

Har varit ute mestadels av dagen i Vällingby centrum tillsammans med Emma. Suttit på det nyöppnade "Waynes Coffée" och gått runt lite i affärer.
Jag tycker att jag har varit duktig med att dricka vatten, men det har inte varit tillräckligt verkar det som eftersom jag blev alldeles snurrig nyss. Den här värmen är inte att leka med!

Galet varmt - igen.

Jag yttrade mig nog lite för tidigt där... Solen har varit framme större delen av dagen och nu är det precis lika varmt som det varit dom senaste dagarna.
Inte så väldigt smart att ha svarta leggings och svart klänning kanske...

Smink-inspiration.



Älskar "naturliga" färger. Kanske för att jag är oxe och vet att naturinspirerade färger passar mig bäst!

Solen försvann.

Åtminstone för idag.
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, förrutom att skicka iväg ansökningar. Jag har tråkigt!

RSS 2.0