Helgen som var.

Åkte till Uppsala en sväng igen. Supermys!
Var där strax före 16 i fredags och då hämtade Gustav upp mig på stationen efter att han hade slutat jobba. Därifrån åkte vi till Coop, samtidigt som vi lyssnade på Avenged Sevenfold. Love it!
Vi hade planerat att vi skulle laga "min" laxpasta, så vi handlade alla ingredienser (förrutom laxen som jag hade handlat innan, så att den skulle hinna tina) plus lite annat smått oct gott för kvällen.
Efter middagen tittade på "Inception".. eller ja, vi såg väl inte så jättemycket av filmen kanske.. haha. Men det jag såg var riktigt bra i alla fall!
Hela kvällen blev så himla bra och natten och morgonen/dagen efter ännu mysigare. Åkte tillbaka till Stockholm vid 16 på lördagen och det kändes tomt så fort jag hade börjat åka ifrån stationen.
Det är lustigt hur snabbt man kan klicka med någon... jag älskar verkligen att umgås med Gustav.
It brings me hope...

Klockren "mashup"


27-timmars date och att falla hårt... bokstavligt talat.

I fredags åkte jag till Uppsala strax efter 17 för att vara där strax före 18. Anledningen? En date med en kille jag har haft kontakt med ett tag, som jag kommit i kontakt med via nätet.
2 år yngre än mig, men vi är otroligt lika och har mycket gemensamt, gillar samma saker. Mogen för sin ålder, även om han kan vara barnslig (på det bra sättet).
Var länge sedan jag kände mig så nervös! Han ringde mig strax innan jag kom in till centralstationen i Uppsala och det hjälpte ju inte riktigt min puls om man säger så.
Fick en liten vägbeskrivning och så möttes vi vid en trappa. Jag kom dit först och stod och spanade som en galning.. haha! Till slut såg jag honom och han var ännu finare än vad redan tyckte.
Vi kramades och började promenera mot restaurangen där han hade bokat bord åt oss. Jag med mina högklackade stövlar hade vissa svårigheter med att ta mig fram, men det roade bara Gustav och gjorde att allting var väldigt avslappnat redan från början.
Samtalet flöt på och vi kom till restaurangen. Jättemysigt ställe med god grekisk mat. Vi beställde souvlaki båda två, öl till honom och vin till mig. När jag kände att jag kunde slappna av ordentligt, såg jag bara hur fin han är ännu mer.. det var svårt att titta in i hans ögon, även om det samtidigt var väldigt svårt att låta bli.
Efter middagen fick jag bestämma om vi skulle gå vidare till något annat ställe eller om vi skulle hem till honom och titta på film. Jag valde att gå vidare, så vi gick till en krog där vi tog två glas till och pratade mer.
Klockan närmade sig midnatt och jag skulle ta ett tåg tillbaka till Stockholm nio över. Kändes jobbigt att säga hej då.. kvällen gick så fort!
Strax innan så lyckades jag falla... ordentligt... bokstavligt talat. Jag halkade på isen/slasket och föll ner hårt på marken med högra handen först som fick ta emot hela min vikt. Skrapmärken i handen som började blöda, sjukt ont i hela armen och två stora blåmärken på vardera ben.
Tåget hem missade jag också och nästa skulle inte gå förrän vid halv 6 på morgonen, så jag fick helt enkelt följa med Gustav hem och sova där. Var verkligen supermysigt!
Igår låg vi i sängen hela dagen och jag var inte tillbaka i Stockholm förrän vid 22, då jag tog ett tåg som gick från Uppsala strax efter 21.
Så fort jag var tillbaka ville jag att tåget skulle vända igen...

Sämst på att uppdatera?

Tack S... Haha! Nej då.
Vet att jag borde blogga oftare än vad jag faktiskt gör. Här kommer en liten uppdatering i alla fall;
imorgon åker jag till Uppsala för att träffa Gustav som jag nämnde tidigare. Är redan nervös! Men är inte särskilt orolig över att vi inte ska klicka, med tanke på hur många timmar vi pratar med varandra dagligen.
Han har bokat bord på en grekisk restaurang och sen ska vi promenera runt i staden. Ska bli väldigt trevligt och mysigt!
Imorgon ska jag även klippa och färga håret igen - about time! Utväxten är inte så jättefin, trots att den inte är lika hemsk som den var då jag var blond. Så jag kommer känna mig väldigt fin imorgon! Haha. Yay!

"Call me"



Har hört den här låten tidigare på Bandit, men inte haft koll på varken band eller låtnamn. En utav Gustavs favoritlåtar och jag måste säga att jag gillar den väldigt mycket jag också. Har lyssnat på den här flera gånger idag!

Someone new...

Har kommit i kontakt med en kille som verkar superhärlig. Vi har en del gemensamt och jag tycker att vi klickar väldigt bra redan, trots att vi inte har haft kontakt särskilt länge.
Skaffade Skype där vi har chattat en massa; igår chattade vi hela dagen och kvällen! Haha. Fick hans nummer, så idag när jag var ute på en liten promenad så ringde jag honom. Vi pratade i lite mer än två timmar! Superhärlig att prata med verkligen.
Känns som om det kan bli något något riktigt fint det här...

1,2,3.. sommar?



Världens lättsjungna låt? Haha. Glad blir man i alla fall och får en definitivt att längta efter sommaren. Någon som har testat Fanta med rosé? Testade hemma hos moster förra sommaren, smakade inte något speciellt direkt.

Could it be that your curse is a bliss?

They built you a cage of diamonds and gold
most beautiful place for you to grow old
They brought you the moon and served you the lie
and all that you wanted was freedom to fly

It's heavy

but you are not the only one
who's tired of giving
afraid of the oblivion
Could it be that your curse is a bliss?
But the crown on your head never felt this heavy

Harness your rage, take a leap of faith

to claim back your soul before it's too late
Show them no fear, sing them goodbye
Leave all but your heart and you're free to fly

It's heavy

but you are not the only one
who's tired of giving
afraid of the oblivion
Could it be that your curse is a bliss?
But the weight of the wolrd never felt this heavy

Take the evident leap of faith

Don't you be afraid

It's heavy

but you are not the only one
who's tired of giving
afraid of the oblivion
Could it be that your curse is a bliss?
But the cross that you bear never felt this heavy

You are not the only one

who's tired of living
afraid of the oblivion
Cause the crown on your head, the smile that you wear
the cross that you bear never felt this heavy

The crown on your head never felt this

heavy

"Heavy" - Lauri Ylönen

Chris Crockers nya låt - awesome!


RSS 2.0