Berit och första advent.

Jisses vad Berit härjar utanför fönstret... känns konstigt att vädret är så höstlikt när julen är så nära.

Måste erkänna att jag inte har någon vidare julkänsla. Kanske för att julen blir "sämre" med åren som går. Gamla släktingar finns inte här längre och det blir färre folk under firandet.
Vi har inga speciella traditioner heller, vilket jag på sistone tycker är så jäkla ledsamt. Var är glädjen? Julen handlar så mycket om omtanke, familj och traditioner. Antar att jag får stå ut till den dag då jag har egna barn, om den nu kommer.
Då ska jag bli en supermamma och baka en massa. Pepparkakshus har vi aldrig haft, så det är en tradition jag tänker införa med råge!

Önskan.

Vet att jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag skulle ta bort den här bloggen, men har kommit fram till att jag inte tänker göra det då den här adressen har mitt namn och personligare än så kan det knappast bli, så jag är nöjd.
Något jag däremot skulle vilja ändra är headern, då jag inte alls ser ut sådär längre... men kan inte sånt. Så om någon har lust att göra en åt mig gratis, säg till! Haha.

Annars? Ja, julen närmar sig med stormsteg och jag har funderat länge på vad jag skulle vilja ha. Det är inte världens lättaste när man är 26 och fortfarande bor hos föräldrarna utan inkomst. Ibland känner jag mig som 5 igen då jag ber snällt om att få något. Dom var snälla nog att betala mitt frisörbesök, så det fick bli en för tidig julklapp.
Men något annat som jag väldigt gärna skulle vilja ha under granen är en digitalkamera. Jag har inte haft en på flera år och tidigare lånade jag en kamera, men den var jag förståeligt nog tvungen att ge tillbaka.
Har surfat runt och letat efter en som verkar bra för en rimlig slant och jag har fastnat för Canon IXUS 220 HS. Någon som vet om den är något att ha?
YouTube-nörd som jag är så har jag sett många videobloggare som använder den och jag drömmer ju om att en vacker dag kunna göra videos jag med. Är kameran tillräckligt bra ska jag försöka mig på att göra sminktutorials som jag skrev för väldigt länge sedan.

This and that.

Känns som om jag alltid börjar mina inlägg så när jag inte har uppdaterat på ett tag.
Har varken haft tid, lust eller inspiration att blogga.

Nåväl. Lite nyheter; jag kommer att ta bort den här bloggen. Har startat en annan. Så om en vecka så är den här "hej då".
Igår kväll såg jag och lillebror "Breaking Dawn Part 1"... UNDERBAR!!! Känns som om jag har drömt allt. Filmen uppfyllde alla mina förväntningar, plus så mycket mer.

RSS 2.0