This and that.

Dålig uppdatering som vanligt!
Jag får väl skylla på att det har varit väldigt mycket på sistone, för det har det.
Jag kan inte fatta att det redan har gått en månad sedan morfars begravning... ja, han gick bort för ca 2 månader sedan.
G var otroligt gullig som kom på begravningen och det betydde mycket för mormor, och mig såklart. Han är ju ändå en del av min familj.
Det andra som har hänt kanske ni förstår lite via inlägget som jag skrev senast.
Nu försöker jag och G hitta tillbaka till varandra... och det känns ändå som om framtiden är rätt ljus. Vi får ta en dag i taget, helt enkelt.
Jag ska iväg till Lund nästa vecka och det känns otroligt bra att få träffa honom igen! Jag sitter här och längtar som en tok. Känner att jag behöver komma bort en stund... mamma och jag går varandra på nerverna. Hon har semester, så hon och jag har liksom umgåtts 24/7 nästan!
Men jag är ju förstås mest glad över att få umgås med G igen. Det blir i 3 dagar, jag hade gärna gjort det fler dagar - men 3 är ju bättre än ingenting. Man får vara glad över det "lilla"!

Annars då? Ja, typisk sommar är väl vad vi har just nu. Det har bara regnat, regnat och regnat!
Imorgon fyller lillebror år, så honom ska vi fira på lördag. Ska bli mysigt! Något annat som också har varit mysigt är att Emma var här i helgen. Hon gör mig alltid glad! Är så tacksam över att hon också är en del av min familj. Vet inte vad jag skulle göra utan henne!

RSS 2.0