Lite färg gör en alltid glad!



Emma var här tidigare idag och vi lekte en del framför kameran. Hon har färgat håret mörkare och är skitsnygg i det och brunetter passar ju väldigt bra i röda läppar. Så vi testade ett läppstift som jag har haft ett bra tag, men som jag knappt har använt och här är resultatet på mig. Har varit lite osäker i och med användandet av just läppstift, tycker jag har så fylliga läppar redan så jag behöver egentligen inte läppstift. Men det var kul att leka lite med det idag och jag måste erkänna att jag blev rätt nöjd med det jag såg. Och lite färg gör en ju alltid glad!


Smink-inspiration.



Så sjukt snyggt! Älskar mörka ögon med ljusa läppar.

Äntligen!!



The Rasmus har äntligen gjort en ny video - och dessutom till en utav mina favoritlåtar. Vet dock inte, ärligt talat, vad jag ska tycka riktigt om den här videon. Den var lite tråkig... men det känns härligt att få se mina finska änglar igen. Hihi!

Shopping!

Eller ja, ska inte spendera hur mycket pengar som helst. Men jag hoppas att jag hittar något på rean i alla fall!
Ska möta upp Emma i Vällingby och så får vi se vad vi hittar. Lär ju vara sjukt mycket med folk, men det får man ta.

Vad jag fick i julklapp:

"Dexter" säsong 1 och 2 (YAY!)
Böcker: "14 år till salu" och "Twilight"-böckerna i pocket
Filmer: "Twilight" och "The haunting in Connecticut"
Pengar
Ögonskuggor
Choklad och annat godis
Parfym
Min speciallotion
Myströja




Jag är väldigt glad, med andra ord! Hihi.


God Jul!

Ja, jag hann inte riktigt blogga igår, så jag får önska allesammans en god jul idag istället. Det gör väl inget?

Dagen igår var jättemysig, dock annorlunda. För er som inte vet så är morfar riktigt sjuk, så mormor hade styrt upp så att vi skulle fira julen där i år istället.
Att se morfar så där gjorde ont i hjärtat, men jag är otroligt glad över att vi ändå kunde vara där och fira jul tillsammans.
Vi åt god mat, tittade på tv, pratade och hade julklappslottning för första gången. Alla hade, som jag nämnde tidigare, fått i uppdrag att köpa en julklapp för runt 150 kr. Jag fick en chokladask och skraplotter! Jag vann 10 kr... Haha.
Jag och min familj åkte därifrån vid 19-tiden, så vi var väl hemma strax före 20. Då delade vi ut våra julklappar och ja.. jag vet inte vad jag ska säga. Jag blev riktigt överaskad! Mamma hade "förvarnat" om att det inte skulle bli så mycket i år, men om inte hon tycker att det där är mycket, så vet jag inte.. Haha! Åh. Jag har världens finaste familj (inte bara pga julklapparna, förstås) och världens finaste Emma. Hihi!

Berättar i ett senare inlägg vad jag fick.



Nu har jag jullov!

Åh, jag är så glad! Och framför allt lättad. Jag är äntligen färdig med skolan för den här terminen och året. Det har varit kämpigt, men också väldigt kul.
Nästa termin börjar den 11 januari, så lite jullov har jag ändå! Skönt! Då börjar tre nya kurser. Kan inte fatta att jag redan har läst 5 kurser! Tiden går fort. Speciellt när man pluggar på distans... Jisses.
Och på tal om distans - tidigare ikväll gjorde jag mitt första distansprov. Läskigt värre! Haha. Får se hur det gick på det sen, men känns bra i alla fall.

Alla julklappar är ordnade. Köpte den sista idag. I och med att julen blir väldigt annorlunda i år pga morfar, så har mormor bestämt att alla ska köpa en julklapp för 150kr och så har vi lottning. Det var den jag fixade idag, för igår (när jag shoppade alla andra julklappar) visste jag inte riktigt vad jag skulle handla.
Funderar dock på att köpa något ytterligare till G... typ cigarrer eller parfym. Vi får se! Honom ska jag ju inte träffa förrän i januari någon gång, så det finns fortfarande tid för planering. Yay!

Smink-inspiration.



Underbara färger! Någon gång ska jag försöka göra en liknande sminkning.
Jag önskar att jag kunde lägga upp fler egna sminkningar - har bara lagt ut två stycken tidigare. Det är lite svårt när man inte har en egen kamera. Brukar låna Emmas digitalkamera, men har inte riktigt lärt mig hur den fungerar exakt och då är det svårt att använda sig utav dom bra inställningarna. Får se om jag har råd att köpa en egen framöver. Vore jättekul om jag kunde utveckla min blogg ytterligare, med ännu mer smink!

Brittany Murphy död.



Fick världens chock nyligen... Är nästan så att jag reagerar starkare nu än vad jag gjorde när nyheten om att Michael Jackson hade dött läckte ut. Brittany Murphy har alltid varit en utav mina favoritskådisar, hon är dessutom otroligt vacker. Jag kan inte förstå att hon bara blev 32 år gammal...
Det är vid såna här tillfällen då man verkligen vaknar upp och förstår hur viktigt det är att ta tillvara på tiden man har med sina nära och kära. Vad som helst kan hända, när som helst.
Usch... Jag är verkligen uppriktigt ledsen just nu. Fan, vad sorgligt.


No time for fun and games.

Ja, jisses... Är rätt stressad.
Terminen och TVÅ kurser slutar nu den 25:e. Har legat lite efter, men kommer mer och mer ifatt. Idag, istället för att ta det lugnt och njuta av julmyset, så har jag pluggat och skickat in två uppgifter. Yay for me!

Imorgon måste jag ta mig in till stan också för att handla julklappar. Hittills har jag bara julklappar till pappa och bror. Vet inte hur jag ska hinna allt, men det ska gå.
Eventuellt så blir det tjejkväll med Anna imorgon också. Lite kul ska jag ju få unna mig, eller hur? Dock så blir det en massa plugg på morgonen. Gör jag inte det, så är jag inte värd en tjejkväll. Det har jag bestämt.
Plugget går först, vill inte sabba för mig själv igen som så många gånger förr. Det räcker med att ha fått gå på sommarskola på högstadiet, gått om tvåan på gymnasiet och läst upp betyg på komvux.
Nästa år är mitt år, det vet jag! Jag pluggar äntligen något som jag är intresserad av och som jag vill arbeta med i framtiden.
Jag älskar ju trots allt att träffa människor och jag är väldigt social, uttåtriktad och ambitiös. När det väl gäller! Jag är också sjukt envis och jag går numera efter mottot: vill man, så kan man!

Smink-inspiration.


I don´t want it to end.

Har precis sett säsongsavslutingen av 4:e säsongen av "Dexter"... GAH! Älskar den serien. Och snacka om oväntat slut.
Hur ska man orka vänta på 5:e nu??



Fy fan, vilken trist lördag.

Vet inte om jag känner mig ensam eller om det är rastlöshet, men jag har sjukt tråkigt just nu. Hela den här dagen har varit väldigt innehållslös. Det enda positiva idag är att det snöade och att det ligger kvar på marken... och en kille som alltid gör mig på bra humör: Shane Dawson.
Kolla in honom här eller här.



Smink-inspiration.



Passar så här i "jultider" och ett "smokey-eye" är alltid snyggt, oavsett tid och tillfälle.

So much to do, so little time...

Eller nåt. Dumma jag! Jag har inte bloggat på år och dagar, känns det som. Men det är så mycket som händer just nu, speciellt angående plugget, så det finns inte så mycket tid till att printa ner bokstäver i den här bloggen.
Nu vet ni varför i alla fall, om det fortfarande är folk som läser... Haha. Jag kanske har förlorat mina få läsare!
Nåja. Nu så här innan jul så är det mycket som ska skickas in, men jag ska försöka bli bättre på att blogga. Igen. Jag älskar ju att skriva!

Calle, Calle, Calle!



Calle är i final av "Idol 2009". Så jäkla bra!!


"New Moon"



Det råkar bli en nattbloggning nu, men så är det när man lider av insomnia.. Hehe. Var äntligen och såg "New Moon" tidigare ikväll (igår kväll egentligen, med tanke på att det är efter midnatt) tillsammans med Emma. Alltså... Så sjukt bra!! Och jag är riktigt glad över att jag gick och såg den på bio, vilket jag aldrig hann med "Twilight". När varulvarna springer t.ex. så riktigt känner man hur man är där! Likadant när Bella hoppar från klipporna och hamnar i vattnet. Otroligt häftigt! Och då har jag förbi för att hamna under vatten.. Haha.
Filmen uppfyllde alla mina förväntningar och jag ser redan fram emot "Eclipse", min favoritdel i sagan. ÅÅÅH!

Näe.. Man kanske borde gå och nanna kudde och drömma lite om Edward? Hihi!

Förresten, varför måste det vara "Team Edward" eller "Team Jacob"? Kan det inte vara "Team Edwob" istället? Bra där, eller hur? Hehe. Skämt åsido, både Edward och Jacob är bra för Bella, fast på olika vis. Eller har jag fel?


Konserten igår var grym!

Jag tänker dock inte skriva ett långt inlägg om det förrän jag har bilderna. Så håll ut tills dess! Hehe.

Smink-inspiration.


RSS 2.0