En ny älskling i min sminksamling.



Minns ni i början på min blogg där jag gjorde ett inlägg om ett par ögonskuggor från Make Up Store som jag önskade att jag ägde? Nu har jag köpt min allra första ögonskugga därifrån! Färgerna är verkligen "to die for". Ögonskuggan jag köpte är den på bilden här ovanför. Den är dock mer turkos IRL än på bild.

Något som många använder (har sett det speciellt på alla makeup-tutorials på YouTube) inom smink är något som heter "eye primer". Om eye-primers kan man läsa: "A higly concentrated moisturizing cream with sunprotectors formulated to conceal and nourish at the same time. Easily absorbed, leaving the skin soft and smooth without an oily feeling. Use the eyeprimer under any of Make Up Store´s eyeshadows for a more intense color and longlasting result." Man kan givetvis använda den under andra märkens ögonskuggor också! Ska bli riktigt intressant att se hur resultatet blir. När jag har en riktig inkomst och har råd att spendera pengar på "onödiga" saker ska jag köpa mig fler ögonskuggor från Make Up Store. Färgerna är helt fantastiska och räcker otroligt länge! Och det tycker man ju ändå att dom ska när dom kostar (micro-shadows) 135 kr. Hihi!


Stress, stress, stress.

Livet är inte lätt som student med en massa att göra... speciellt inte när bristen på internet har gjort så att man ligger efter.
Har inte mått så jäkla bra, måste jag erkänna. Har stressat upp mig en hel del och mått allmänt dåligt.
Sofia har dock umgåtts med mig en hel del den här veckan och det har verkligen hjälpt mig. Mycket prat, skratt och kortspel. Välförtjänt paus!

Åkte in en sväng till Vällingby centrum idag för att besöka AMS.. var ett tag sedan jag var där och pratade med min handledare, så det var skönt att kunna ta tag i det.

I övrigt så planeras en eventuell kryssning till Tallinn med Anna och George, vore skitkul om det blev av.

Smink-inspiration.



Vet att Foki redan har publicerat den här, men jag råkar tycka att den här videon är otroligt bra och speciell. Michelle Phan är dessutom en utav mina absoluta favoriter bland alla smink-gurus på YouTube.
Tänkte publicera den här också eftersom jag redan har publicerat ett par inspirationvideos inför Halloween. Spana in min smink-kategori för fler!

Ny design!

Titta vad fin min blogg är. Hihi! Tack vare Emma, som vanligt. Hon är duktig hon!

Som ni märker har jag äntligen internet. Har haft det sedan igår, men har helt enkelt haft fullt upp med en massa plugg. Och så fick jag besök här hemma också tidigare idag. Kaffe, prat och kortspel. Riktigt trevligt!

Inget internet - inget bloggande.

Vilken lyx internet är egentligen.. Känner mig helt "handikappad" utan det. Sitter vid lillebrors dator nu, som har fungerande internet och skriver ned alla uppgifter från skolan för hand. Gah!
Nåja.. skulle bara informera om varför jag inte har bloggat. Återkommer när jag har internet på min egna dator.

Tjejkväll ikväll!

Ikväll ska jag äntligen träffa Anna igen. Jag sitter här och lyssnar på bra musik och känner mig riktigt taggad. Svårt bara att hitta på vad jag ska ha på mig.. Ska åka hem mitt i natten och det är kallt!
Ska bli riktigt gott med pizza och rödvin. Yummie! Sa åt Anna att ladda hennes kamera, så det lär bli ett par bilder från kvällen i alla fall. Hihi!
Ska dricka upp mitt kaffe, ta en cigg och sedan börja göra mig i ordning. Vet inte om jag kommer uppdatera något mer idag, får se. Annars "hörs" vi ju imorgon igen!




Förhoppningsvis slår inte vinet till lika hårt som senaste gången... Haha! Men jäklar vilken kul kväll det var.


Titta vad som nyss dök upp i min inkorg...



New Single and Best-Of Compilation


The Rasmus are Finland’s biggest rock band, celebrating their 15th anniversary this year. The new single “October & April”, a duet between the band’s singer Lauri Ylönen and Anette Olzon from Nightwish, is due for release November 13th.

The worldwide premiere of the new clip will take place exclusivly in the official The Rasmus community on October, 22nd at 6pm CET.

On November 27th, The Rasmus will release “Best of 2001-2009”, a compilation of all the hit songs from their four latest albums, including the million-selling “In The Shadows”, most of the singles and a few rarities.

LAURI YLÖNEN FROM THE RASMUS COMMENTS:
"We felt it was time to sum up these past ten years. Eero said, let's call the album "This is how I spent my twenties"... No matter how stupid it sounded that is pretty much the truth. We went on this crazy rollercoaster ride, it has been an amazing time. We have travelled to more than 60 countries, from India to Siberia, met thousands of fans all over the world and enthusiastic people working with our records. And when I look back on these last four records I feel very proud of them. We decided to include most of the singles, a couple of our favorite album tracks, and the new song October & April which is a duet song with Anette Olzon of Nightwish.”

Your The Rasmus Team


Smink-inspiration.



Underbar inspiration inför Halloween, eller hur?
Har du missat mina andra inspirationsinlägg (specifika för Halloween), kan du klicka här för att komma till min sminkkategori... eller så trycker du bara på "smink" här till höger.

Jag dör lite...igen.



Mindre än en månad kvar nu. Snart, snart, snart är det dags! Yay!!

Ska jag..?

Jag är grymt sugen på att klicka hem den här klänningen. Den är precis i min smak!




 


Så ser den ut. Visst är den jäkligt fin och snygg? Klicka för större bilder.

Min favorit är den gröna!



Jag förstår inte folk som inte tycker att bilarna smakar olika. Alla vet väl att den rosa är jordgubbe, den gröna päron och den vita neutral ("socker")?

Could have, would have, should have...

Är fruktansvärt seg idag. Vet inte riktigt vad det beror på exakt. Kanske vädret har lite med det att göra...
Finns så många måsten just nu, men jag orkar inte.

Oh.My.God.



Jag tror jag dör lite nu... Haha! Det här är ju typ en utav dom bästa sakerna som kan ske för ett riktigt fan, vilket jag ju är. Rykten går runt på nätet om att det släpps i november, ska bli intressant att se om det stämmer.
Jag lär ju köpa det så fort det släpps! Mina finska änglar!


Så här...



...kan man fira att det bara är EN månad kvar till "New Moon". En hel video full av bilder på fina Robert.. Hehe. Yummie!

Gudfadern.



När jag var i Malmö så såg jag bl.a. "Gudfadern" och "Gudfadern II" (vet att det låter töntigt på svenska). Innan jag lärde känna George var jag knappt intresserad av "såna" filmer, men nu är jag helt förälskad... och jag älskar Al Pacino som skådis. Helt fantastisk!
Det här är trailern till den tredje filmen.. lite synd att det är 16 år mellan tvåan och trean. Redan här i trailern märker man att Al Pacino har förändrats otroligt mycket, inte bara utseendemässigt. Skådespelandet är annorlunda och "Michael Corleone" är liksom inte samma person på något vis. Tråkigt, men jag måste ändå se den!!

Borta bra, men hemma bäst?

Jag kan äntligen uppdatera igen! Det hurrar vi för... haha. Har spenderat hela dagen med att gå igenom 531 inlägg på Bloglovin och 46 mail. Jisses. Har bara varit borta sedan i torsdags - vilket i-landsproblem!

Kom tillbaka till Stockholm runt 17-tiden igår, efter bilandes från Malmö sedan kl. 10 ungefär. Var otroligt kul att bila och vi (jag och George) stannade vid tre tillfällen; äta, dricka, kisspaus.
Trafiken flöt på bra, men lagom till i närheten av Stockholm, så skulle det självklart bli köer. Vi var tillräckligt stressade som det var, eftersom George hade bokat hotell och incheckningen är kl. 15. Hotellet gick fan inte att hitta heller.. gömt på baksidan av Bauhaus i Bromma och inga skyltar någonstans! Haha. Vi irrade omkring som idioter, ringde hotellet tre gånger och frågade om vägbeskrivning hos två taxichaufförer. GAH!
Efter att han, äntligen, kunde checka in åkte vi till Kista galleria för att äta middag och möta upp Adriano och Izabella (och deras dotter, såklart). Jag älskar dom! Var otroligt kul att träffa dom igen, var alldeles för länge sen. Efter det blev vi inbjudna hem till deras nya lägenhet för kaffe och det blev mycket prat, skratt och lek (jag lekte med dottern, alltså).
Var till slut hemma strax före tolv. Var skittrött och orkade knappt ta bort sminket och packa upp. Somnade kanske 5 minuter efter att jag hade gått och lagt mig - det händer nästan aldrig!

Har varit otroligt bra, trevliga och roliga dagar nere i Malmö. Vädret blev dåligt lagom till att jag kom och det blev fint väder lagom till att jag skulle åka hem... Hahahaha! Ironi eller vadå?
Kan inte skriva för mycket, eftersom det är privat. Har redan "åkt dit" när jag hade en blogg innan den här och det vill jag inte ska hända igen. Känner ni mig och vill fråga mig något, så svarar jag.


Uppdatering.

Hej på er!

En snabb uppdatering här bara - är som sagt i Malmö och har inte alltid tillgång till dator. Men nu kan jag skriva här och tala om att det är därför det inte blir vanliga uppdateringar av bloggen.
Kom hit igår och kommer hem på söndag! Då blir det "vanligt" bloggande igen.
Hoppas att ni har en riktigt bra helg så länge! Kram.

Smink-inspiration.



Tyckte att den här "tema"-sminkningen passar så otroligt bra just nu, med Halloween runt hörnet och "besattheten" av vampyrer (ja.. jag är också besatt haha).
Vampyrer ser alltid förföriska ut, oavsett hur blodtörstiga dom är. Och den här är minst sagt förförisk! I love it.

Seg blogg.

Som dom allra flesta här på blogg.se har märkt, så har det varit en massa problem med att kunna uppdatera och så vidare... och ja, därav anledningen till min "frånvaro".

Igår var jag som sagt på banken, skönt att ha det ordnat så att jag slipper gå omkring och grubbla över det.
Idag har dagen varit överaskande rolig. Sofia ringde mig och frågade om jag ville ses, så hon kom över på kaffe. Vi pratade och skrattade i flera timmar! Känns otroligt bra.
Nu på kvällen har jag pluggat och pluggat. Gah! Men ska se till att jag har det mesta gjort innan torsdag (imorgon eftersom det är midnatt nu) i och med att jag åker till Malmö då och blir borta under hela helgen. Vill inte spendera tiden där med en massa skolarbete när jag har annat pappersarbete att göra. All for the money!

En dag med ärenden.

Har varit på banken idag och sett till att ett nytt kort skickas till mig. Kortet blir tydligen spärrat när man inte har använt det på ett tag, och ja.. det har ju faktiskt gått ungefär 1½ år sedan senast. Haha! Man lär sig nya saker varje dag.
Passade på att ta ut kontanter, eftersom jag behövde fylla på mobilen med pengar, ta ut pengar så att jag kan betala biljett till Malmö (ska dit på torsdag eller fredag och stanna under helgen) och ge pengar till Emma för biljetten till Paramore som vi ska gå och se i slutet av nästa månad. Känns skönt att ha det avklarat nu i alla fall!



"Australia"


(Bilden härifrån)

Igår kväll såg vi på "Australia" här hemma. Vilken film! Otroligt vacker och speciell. Jag vet att vi är rätt "sena" med att se den, men så kan det bli ibland. Och ja, jag ångrar faktiskt att jag inte såg den när den väl gick på bio.
Fantastisk historia och underbar miljö. Och så måste jag säga att kemin mellan Nicole och Hugh var riktigt bra också. Man kände och trodde på deras kärlek till varandra.. fick tårar i ögonen ett antal gånger under filmen och den lilla pojken som är med i filmen - ååh! Så söt och charmig. En film att se, helt klart!


Höjden av ironi.

När man äntligen har pengar på kortet och kan utnyttja det för första gången på riktigt länge... och den jäkla bankomaten käkar upp kortet.
Det är inte min dag idag heller, helt enkelt.

Idag är helt enkelt inte min dag.

Som om det där sms:et inte var nog... så får jag reda på en annan sak via Facebook. Till DIG har jag bara en enda sak att säga:



Working hard for the...result?

Helt slut! Hårt pluggande, dammsugning av hela huset och byte av lakan i mitt rum. Nu är jag äntligen färdig. Yay! Snart middag och efter det blir mer plugg. Fan, vad jag längtar till helgen nu... Haha!

Studier och vampyrer.

Det är ungefär vad min eftermiddag har bestått av idag. Massa plugg.. är så sjukt stressad. Är prov den här veckan i Programhantering och jag nojjar mig som fasen. Mitt humör är rena bergochdalbanan just nu.. ena stunden har jag panik, andra är jag säker och lugn.
Innan middagen tittade jag på "True blood". Har fastnat totalt! Det är ju helt klart något speciellt med vampyrer.



(Sookie och vampyren Bill, bilden härifrån.)


I believe in a thing called love.



Förlovningen jag nämnde i inlägget under... här i videon finns frieriet! Gah. Jag tittade tre gånger igår och idag har jag tittat på det två gånger. Det är så otroligt fint och så mycket kärlek!
Klippet är ca 14 minuter långt, så orkar ni inte titta på hela; spola framåt till 04:31 där han friar.
Det är saker som det här som gör att man vågar tro på kärleken, hur många gånger man än har blivit sviken...

Hurra, hurra, hurra!

Ett utav mina favoritpar/"vloggare" på YouTube har gått och förlovat sig. Ni som inte har sett dom tidigare kan inte förstå hur rätt dom här två är för varandra.
Jag har följt dom så länge så att det känns som att dom är riktigt nära vänner till mig... Haha! Töntigt, jag vet.
Det är så fint.. Alli har varit i Spanien i ungefär en månad, medan Charles har varit kvar hemma i Kalifornien, men nu har han äntligen åkt ned för att hälsa på... och så friade han! YAY! Är tokglad nu.. Hahaha!



"The haunting in Connecticut"


(Bilden härifrån)

Igår kväll tittade jag på en riktigt bra skräckis (den här ovan) tillsammans med lillebror och Emma. Filmen är baserad på riktiga händelser och i dvd-fodralet till filmen får man med en bonus-skiva med dokumentären. Dokumentären har gått bl.a. på Discovery Channel, vilket jag insåg när jag väl såg det. Tanken slog mig inte när vi tittade på filmen.. I alla fall. Filmen handlar om en familj vars ena son är dödligt sjuk i cancer. Komplikationerna i och med resandet fram och tillbaka till sjukhuset, gör familjen tvingade att flytta. Det visar sig sedan att det nyköpa huset har en hel del hemligheter... Måste erkänna att den här filmen är en utav dom bästa skräckfilmerna jag har sett hittills. Inte just för att det är baserat på verkliga händelser, utan att filmen har ett riktigt slut. Mestadels av dom skräckisar som görs/finns brukar alltid sluta så konstigt... men inte den här. Så gillar ni skräckisar - SE DEN!!!


Dagens låt:


Propyless.

Emma är världens underbaraste!
Med min känsliga hud så måste jag alltid använda Propyless (från Apoteket) efter att jag har duschat, men den jag har haft hemma är slut.. så jag har inte kunnat duscha lika bra som jag hade velat.
Nu låter det som om jag inte har duschat på länge, men så är det givetvis inte. Men det är förstås "lättare" att duscha helt när man kan ta hand om sin hud ordentligt efteråt.
Så idag blir det en total rengöring.. Haha! Vad hemskt det låter. Men ja, det ska bli jäkligt skönt att kunna duscha "på riktigt".
Emma ska alltså köpa det åt mig, eftersom jag inte har några pengar för tillfället... Livet är inte lätt som fattig student alltså.

Var bara tvungen...

Jag har aldrig haft blogg för att jag har kännt att jag vill "nå ut", men självklart uppskattas det när folk läser det jag skriver om.
Tittade nyss på statistiken och det gjorde mig väldigt glad!



Smink-inspiration.



Så snyggt! Jag önskar verkligen att jag kunde använda läppstift.. men mina redan fylliga läppar blir gigantiska i färg. Riktigt i-landsproblem, eller hur?

Fredagsmys.

Så fort jag ens ser ordet så dyker den töntiga reklamen upp i huvudet och det tar ett bra tag innan man lyckas glömma bort den.. Haha!
Anywho... äntligen fredag. Skönt. Blir visserligen plugg den här kvällen också, men det blir härlig och typisk fredagsmiddag här hemma; entrecote, klyftpotatis och bea-sås. Mums! Jag sitter här och längtar redan.



Dagens låt:



Jag hörde låten för första gången igår och jag är redan kär i den.. Haha! Helt sanslöst. Men texten är rätt cool och rolig! Johnny Cash rocked!

I´m a total YouTube-junkie!



Jag visste redan från början att jag är en riktig YouTube-junkie, med tanke på min lista över alla jag följer. Men det gick verkligen upp för mig när jag såg det här klippet och insåg att jag har sett precis alla klippen i videon tidigare.. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta!

RSS 2.0