?

Vet inte varför mina senaste inlägg inte vill synas...

Medicin för ett brustet hjärta.




I lördags blev jag, Niklas och Sara hembjudna på middag hos Sandra och Tobias och planen var sedan att vi skulle ut och bowla, vilket vi gjorde som syns på bilderna ovan. Var riktigt kul, då jag inte har bowlat på flera år.
Var väl i princip tänkt att det bara skulle bli så, men kul som vi hade bestämde vi oss för att dra vidare när vi hade spelat klart. Vi hamnade på Bagpipers Inn och sedan dansade vi som galningar på Viper Room. Var hemma strax före 6 på morgonen.. haha! Spontana utgångar är dom som blir bäst och fan vilken rolig kväll vi hade!

Something new, something old, something blue...

Har inte skrivit sedan en månad och två dagar tillbaka. Det var då den 25 Februari. Den 5 Mars åkte jag äntligen ner till Skåne och mitt älskade Malmö. Då hade det nästan gått 7 månader sedan jag och G sågs. Väldigt lång tid, med andra ord.
Det var en fin vistelse, var skönt att äntligen få ses... men det slutade väl inte riktigt så som jag hade tänkt mig.
Tänker inte dela med mig av allt, för det är privat. Dom som finns i mitt liv vet exakt vad som hänt.
Jag och G är absolut inte ovänner, vi avslutade allt mer eller mindre gemensamt.
Jag förtjänar att vara med någon som inte är osäker, som älskar mig med hela sitt hjärta.

Livet är så fantastiskt på så många vis. Har tidigare berättat att Sandra och jag umgås igen - en annan gammal kär vän (Sofia) är även tillbaka i mitt liv. Something old...
Även om mitt hjärta är brustet.. something blue.. så ser jag ljust på framtiden. Something new.. jag längtar efter att lära känna någon ny.

RSS 2.0