Lady Gaga??

Har precis anmält mig till en tävling på Mirres blogg för att vinna två biljetter till Lady Gaga... GAH!! Det vore så jäkla underbart att få se henne live. Blev rätt ledsen när jag insåg att jag inte hade råd att gå. Nu gäller det att hålla tummar och tår!



Äntligen "The Hills" och "The City" igen!

Sitter här och dricker kaffe samtidigt som jag tittar av gårdagens premiär av "The Hills". Ska även kika på "The City" efteråt.
Riktigt kul att det har börjat igen! Men hur fasen ser Heidi ut? Hon var så söt tidigare! Och jag vet inte vad ni tycker, men ser inte människor som gör plastikoperationer äldre ut? Än vad dom gjorde innan operationerna, menar jag.

Tänk att man kan tycka att andras draman är så underhållande...



Smink-inspiration.



Det här är den bästa bilden jag har (än så länge) på hur jag var sminkad under min födelsedag (och även kvällen innan). På hela ögonlocket använde jag en guldorange-aktig ögonskugga som bas och på yttre delen av ögonlocket en mörkröd/brun ögonskugga, som blev ljusare i och med att den blandades med basen. En vit skimrig ögonskugga användes som highlighter under ögonbrynet som lyfter ögat och jag använde flytande svart eyeliner på ögonlocket för att göra kontrasten mellan färgerna starkare. Det som inte syns här, eftersom jag blundar, är att jag också blandade en turkos ögonskugga med en ljusgrön som jag applicerade på ögats undre fransrad (ungefär som en eyeliner, fast inte på vattenlinjen). Sminkningen blir lite mer exotisk när man använder olika färger och speciellt när dom inte matchar, som i mitt fall - guldorange, rödbrunt och turkosgrönt.
I resten av mitt ansikte hade jag bara foundation och lite solpuder. Och så mascara och ögonbrynspenna, förstås.


Firandet del 2.

På lördagen, då det var min födelsedag, blev det lugnt firande här hemma. Det var jag, familjen och så kom Emma över när hon hade jobbat färdigt.
Princesstårta, god middag, lite rödvin, presenter och filmtittande.

Det jag har fått:

- min bärbara dator (som jag fick redan på början av året)
- ett äkta pärlhalsband
- en färgglad t-shirt med en smiley på som säger "Be happy" (var nog en liten pik eftersom jag tidigare var lite ledsen pga att firandet inte riktigt blev som jag hade hoppats)
- lillebror köper säsong 3 av "Dexter" när det kommer ut på dvd
- en bag (precis vad jag har önskat mig ett bra tag nu)
- The Rasmus "Best of"-album
- "Drag me to hell" på dvd
- ett par jeans (som jag egentligen skulle ha köpt för ett år sedan.. HAHA)
- ett par jeansleggings

Och så självklart presenterna som jag nämnde tidigare. En hel del med andra ord!

Firandet del 1.

Igår var en härlig kväll på Söder, på den italienska restaurangen "Il Tempo". Underbart sällskap (mamma, pappa, lillebror, Emma, moster, Christer och mormor). Åt en jättegod maträtt - tortelloni (fylld med ost och spenat, serverat med tomatsås och basilika)! Vill verkligen gå dit igen. Sen blev det smarrig efterrätt i form av citronsorbet. Mums!
Härliga presenter fick jag också - den där "luft-turen" dom har på Globen, en fin vas, presentkort på H&M (500 kr), en underbar bodylotion med doften vanilj, "behandling" för håret som gör det mer glansigt. Har jag glömt något? Haha. Minnet är inte som det ska för tillfället.. tror jag är lite överväldigad.



(Bilden härifrån)


20fucking5!

Grattis till mig själv på min 25-årsdag!!! Yay!



Quanto una splendida serata!

Nu är det bara en dag kvar... sen är jag 25! Jag har fjärilar i magen! Haha. Helt sjukt.

Ikväll börjar firandet med ett restaurangbesök på Söder, en italiensk restaurang för att vara mer specifikt. Ska bli väldigt trevligt! Det blir jag, mamma, pappa, Robert, Emma, min moster, hennes man och så lilla mormor.
Har redan sminkat mig och vet vad jag ska ha på mig. Kommer bli väldigt kallt, men vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter! Hihi.
Emma kommer att agera fotograf under kvällen, så kan säkert lägga upp bild på min sminkning och så sedan när jag har fått bilderna skickade till mig över MSN.

Började städa mitt rum igår vilket verkligen behövdes. Jag behöver verkligen bli bättre på det.. men men. George är inbjuden till min födelsedag imorgon, men han säger att han inte kan komma. Mamma tror dock att han kommer att överaska, så det är extra viktigt att mitt rum ser fint ut, eftersom han då (om han kommer) kommer att sova i mitt rum i en extrasäng.
Jag är alldeles pirrig! Vet att chansen att han kommer är otroligt liten, men man vet aldrig med honom.. och det är väl det som just gör mig lite nervös. 25-årsdagen är ju väldigt speciell ändå!

Smink-inspiration.



Älskar att använda många färger och blanda, blanda, blanda!
Funderar lite på hur jag ska sminka mig till helgen när jag fyller år.. funderar även på att lägga ut en egen sminkinspiration. Har ju bara gjort en enda hittills!

Nu dog jag lite till...



Med risk för att låta som en heltokig fjortis... hur kan man vara så galet snygg???


Sjukt bra!

GAH!
Jag har ju skrivit om "Andra Avenyn" tidigare, att den serien inte är så populär på tv, men att det är många fans som följer den på nätet (via SVT Play - vilket jag också gör). Alltså... den serien är så sjukt bra!
Det känns väldigt tråkigt att serien inte kommer att fortsätta efter maj, dom har bestämt att lägga ned serien just för att tittarsiffrorna inte är så jättehöga. Och det märks att serien snart tar slut, för det blir bara mer och mer drama för varje avsnitt som går. Tittade nyss på det senaste och jag sitter här med handsvett! Haha! En utav mina favoritkaraktärer sköt sig i slutet... Hur ska det gå, hur ska det gå??



(Bilden härifrån)


En underbar påsk!

Den har spenderats tillsammans med familjen och Emma (som ju också är familj). Vi har ätit massa gott, skrattat i timmar, spelat en massa spel och tittat på härliga filmer.
Är lite tråkigt att fikan med Maria inte blev av... det var min morfars födelsedag igår och jag hade planerat tillsammans med Maria att vi skulle ses inne i stan, nu när hon var i Sverige på besök. Och i och med att morfar inte har så lång tid kvar, så kändes det som att det var rätt smart att prioritera det istället.
Hon kommer dock tillbaka i juni och då jäklar får vi se till att ses! Vi har haft kontakt så pass länge nu så att det känns som att vi känner varandra och det känns som om vi kan ha rätt kul när vi väl ses. Längtar!

April, April...

Ja, idag försökte jag mig på ett aprilskämt men det hela misslyckades i och med att jag inte kunde ordna en bild på mig själv med rött hår. Eller ja, det gick inte så bra för Emma att försöka fixa det i Photoshop, för mitt hår var inte så bra på bilderna.
Jag försökte alltså luras på Facebook att jag hade gått och färgat håret rött. Vilket jag funderar på att göra på riktigt, men har också hört att det kan bli svårt sen om jag skulle vilja bli blond igen. Man kanske ska försöka satsa på att bli brunhårig istället? Halva håret har jag ju ändå "färdigt"... Haha.



RSS 2.0