The Rasmus backstage



Ännu ett bevis på hur roliga och sköna mina finska änglar är... *fan-girl:ar lite* Hehe.

Händelselös.

Har inte hänt så mycket idag mer än jobbsökande och promenad ute i solen. Var på gränsen till alldeles för varmt, men man måste ju ändå passa på!

"Hot & Cold" Sims-version.


Perfection.


(Bilden härifrån)

Dagens låt:



En annan av mina favoriter från Michael Jackson!

Ännu en suprice för The Rasmus-fansen!


(Bilden härifrån)

Lauri har än en gång en ny stil på sitt hår. Kort på ena sidan, långt på den andra. Vet inte riktigt vad jag tycker om den här frisyren. Fast å andra sidan kände jag precis likadant när han blev blond. Det tar, med andra ord, ett tag att vänja sig. Han blir ju trots allt inte en sämre artist bara för att han ändrat sitt hår.

Huvudvärk kan komma plötsligt...

...om man inte har druckit något kaffe. Urk.
Jag hatar kaffeabstinens!

Smink-inspiration.



Jag älskar pin-up-looken! Så klassiskt och vackert. Tidlöst.

It´s all in the past now...

Vem kunde tro att den här killen skulle bli en utav dom största ikonerna inom rockmusiken?



(Kan ni se vem det är? Bilden härifrån)

Dagens låt:



Michael Jackson - Earth song

En passande låt, på många vis. Delvis för att jag aldrig skrev något om Michael Jacksons bortgång och delvis för att jag tycker att det här är en utav Michaels bästa låtar och passar i den tid som är just nu, med växthuseffekten, krig, dödandet av djur, etc.
Michael har alltid haft en speciell påverkan på mig, som så många andra förstås. Jag har väl aldrig riktigt varit ett fan, men låtarna han har gjort har varit och är fortfarande otroligt bra. Han var en fantastisk artist och kommer att leva vidare genom sina verk för alltid.
Jag är ju född under 80-talet och växte upp under 90-talet, då musiken började få en stor inverkan på mig. Jag satt som fastklistrad framför MTV varje dag efter skoltid och majoriteten av videorna som spelade då var givetvis Michaels. Jag minns fortfarande det så väl när jag såg den här videon första gången. Gåshud och tårar, big time! Och så är han så otroligt vacker här också.. på något vis.

Eli.


(Bilden härifrån)

Min kära mor är medlem i Lovefilm och får därför en film hemskickad per vecka (ibland två beroende på hur "snabbt" hon/vi väljer att se filmen vi fått hem). Filmen vi såg igår var den efterlängtade (för mig) "Låt den rätte komma in". Jag är ett stort fan av John Ajvide Lindqvist och har läst boken. För mig var filmen verkligen underbar! Både "Oskar" och "Eli" porträtterades oerhört bra och jag blev speciellt förälskad i tjejen som spelar "Eli" (Lina Leandersson). Att spela någon som först utger sig för att vara en oskyldig liten flicka och sedan växla till att vara en blodtörstig vampyr kan inte vara alldeles enkelt. Jag tror att vi kommer att få se mer av henne här framöver. Lina, alltså.
Är lite bitter över att inte ha fått sett filmen på bio, men har man ont om pengar så är ju inte det särskilt lätt ordnat. Men nu har jag äntligen sett den och jag är stormförtjust. Visst saknade man några saker från boken, men alla vet vi ju att man inte kan ha med allt när man filmatiserar just en bok.

Mysdag och myskväll.

Emma var som sagt här igår. Både dagen och kvällen var jättemysig! God mat, god dricka, film och tjejsnack.
Bättre lördag än så kan det knappast bli! Hihi.

Sommar och sol.

Underbart väder idag! Igen!
Idag kommer Emma över, fast lillebror är i Göteborg. Ska bli jättekul och mysigt. Hoppas att ni får en bra lördag ni med!



Det är lite lustigt...

...hur saker och ting alltid "klaffar" på något vis.
Dagens planer var ju som sagt att Anna skulle tatuera sig, och vad ser vi då överallt? Och då menar jag verkligen överallt! Tatuerade människor. Det kan ju ha med sommaren och värmen att göra, att folk har mindre kläder på sig och visar upp sina konstverk. Men det kändes ändå en aning bisarrt att dom flesta vi passerade idag hade en eller flera tatueringar!
Jag har alltid varit intresserad av tatueringar och har länge velat ha en och planerat för en. Och efter idag.. Ja, som jag sa, jag ska fan ha en! Det är så jäkla snyggt.


In my life
I decide

Marked for life.

Dagen har varit mycket rolig och intressant!
Mötte upp Anna vid Skanstull strax efter 9 i morse för att vi skulle bege oss till "East Street Tatoo" på Östgatagatan. Tyvärr var det stängt för renovering, vilket var en smärre chock med tanke på att det inte stod något om det på deras hemsida. Hade vi vetat det så hade vi ju liksom aldrig åkt dit.
Så mitt i all besvikelse bestämde vi oss för att leta upp ett ställe där vi kunde få i oss frukost. När vi var klara promenerade vi sedan mot Medborgarplatsen och hamnade till slut i Gamla Stan. Värmen och promenaden gjorde oss törstiga, så vi satte oss på ett café mitt i smeten för att hälla i oss varsin isté. Gott och välbehövligt!
Sedan funderade vi över om det inte fanns någon annan tatueringsstudio som hade öppet, så Anna tog upp sin mobil och sökte på internet. Där hittade hon en studio som verkade bra som låg vid Odenplan, så vi begav oss till tunnelbanan och åkte helt enkelt dit. Med tummar och tår hoppades vi på att hon skulle kunna få en tid redan idag... vilket hon fick!
Tatueringen tog en timme och den passar Anna som handen i handsken. Den är verkligen Anna!

Och nu är jag bara ännu mer säker på att jag SKA tatuera mig. När jag har pengar.

Got Ink?

Imorgon under morgonen ska jag iväg till East Street Tatoo tillsammans med Anna. Det är inte jag som ska "bläckas", utan Anna. Ska bli mycket roligt och spännande att få vara med och se!
Har ju själv funderingar på att tatuera mig, när jag väl har råd, så när jag är där imorgon ska jag passa på att rådfråga lite och sådär. Har ju väldigt känslig hud och får lätt infektioner, så kan vara bra att höra om det.
Allra helst skulle man ju vilja åka till Miami eller L.A. för tatuering, men det lär man väl aldrig ha råd med...


 

Ibland blir det mer än vad man tänkt sig!

Underbar dag tillsammans med Anna, som tog slut för en liten stund sedan bara. Hon stannade på middag! Hihi.
Mycket tjejsnack och mycket kaffe. Så som det ska vara.
Imorgon ska vi eventuellt ut också. En kille hon gillar ska uppträda med sitt band och hon ville inte gå själv.. så ja, varför inte? Rock-killar är ju aldrig fel, om man säger så.

Caught up in this madness to blind to see...

Så går en utav Avenged Sevenfolds låtar. Jäkligt bra! Hehe. En bra start på dagen är hög rockmusik. Yeah, baby!
Snart kommer Anna hit. Blir en massa tjejsnack och kaffepimplande som vanligt. Hihi!



(Gammal bild)

150 dagar kvar...


(Fan-made poster härifrån)

Massa tjejsnack.

Och solsken och fika, förstås.
Det är vad dagen idag har innehållt. Underbart! Älskar dig, Emma.

Heartbeats (The Sims 3)



Tyckte att den här videon var så otroligt vacker! Och sorglig.

Love.



...Can you keep a secret? I´m in love with you...

Sol och spel.

Händer inte så mycket mer än så just nu! I´m enjoying.

Knas.

Fan! Jag har spelat "The Sims 2" och tagit en massa bilder som jag tänkte visa här i bloggen, men inte fasen har bilderna sparats! Gah. Irriterande. Får nog höra med Emma imorgon om hon kan ha någon aning om varför det blivit sådär. Jag kan bara se dom senaste bilderna jag tagit. Men var är resten??

Somewhere over the rainbow...

Regn och sol om vartannat. Precis så kan helgen sammanfattas, i alla fall vädersmässigt.
Och nu är det samtidigt också, vilket resulterar i en jättefin regnbåge. Tur att det finns så vackra ting, annars skulle man ju bli skitless på det här vädret!

Sovit alldeles för länge...

Jag behövde nog sova ut. Det känns i hela kroppen.
Sov otroligt mycket och länge och när jag vaknade kände jag mig först väldigt seg, men när jag väl gick upp så kände jag mig ordentligt utvilad. Skönt!

Ska strax dammsuga här och sen blir det väl antagligen "The Sims 2" igen. Hehe. Byggde och inredde ett riktigt fint hus igår. Och så gjorde jag en sim i "Body Shop" (som jag inte ens visste att jag hade!) som jag har klonat nu, så att jag kan välja "henne" fler gånger. Blev otroligt nöjd!

Midsommardagen.

Fortfarande relativt trist väder, men jag har sysselsatt mig med att umgås med Emma, handla på Willys och tittat på dokumentärfilm.
Ska nog spela lite "The Sims 2" nu. Hihi!

Smink-inspiration (dagens sminkning)

Här kommer det, äntligen! Haha. Min första "make-up-tutorial" - i bilder. Här är alltså dagens sminkning och en presentation bild för bild, steg för steg.
(Klicka på bilderna för större format)

1. Så här ser jag alltså ut, utan smink.


2. Torr och känslig hud som jag har, så är det alltid bra med underlagskräm/hudkräm. Det hjälper huden att må bra och det blir bättre resultat i och med användet av foundation.
Den jag använder kommer från Velay och den funkar både på sommar och vinter.


3. Den foundation som jag använder just nu är den här från Maybelline. Det är inte en favorit och inte den jag är riktigt van med. Brukar använda Max Factors "Colour Adapt", men den är slut och mamma köpte helt enkelt fel.. bara för att den var billig. Haha!


4. Den funkar dock, trots fel färg, om man riktigt arbetar in den i huden. Här krävs det att man har tid!


5. Resultatet ser då ut så här:


6. Sedan är det dags för "solpuder". Världens bästa uppfinning vid dåligt väder/brist på sol. Perfekt för att bli lite "kysst av solen"! Den jag använder kommer från H&M.


7. Mmm.. Precis som när man ligger och solar, fast med snabbare resultat! Haha.


8. Tada! Much better, right?


9. Nu är det dags för att "väcka" ögonen. En ljus skimrig ögonskugga brukar jag använda. Också från H&M.


10. Idag använde jag dock ögonskuggan på hela ögonlocket, istället för bara under ögonbrynet. Mestadels pågrund av färgvalet av ögonskuggor.


11. Här är färgpaletten som jag nämnt tidigare. Också från H&M. Jag är helt kär i färgerna! Helt klart favorit i min sminksamling.


12. Första färgen jag använde är den mörkblåa. Den är mycket finare och klarare på huden. Och den får nästan en underton av lite grönt, speciellt om man har den vita skimriga ögonskuggan under. Me love!


13. Jag använder ögonskuggan på ett liknande sätt som man gör med eyeliner. Ramar in ögat ordentligt och tar upp färgen i ögat på ett mycket fint sätt.


14. Så här ser det ut när jag blundar.


15. Den nedre ögonfranskanten målas också, såklart.


16. Sedan var det dags för en ljusbrun färg med lite skimmer i. Matchar bra med det "solkyssta" ansiktet.


17. Använde ett tunt lager och "arbetade" in den mycket.


18. Sedan såg det ut så här!


19. Jag älskar som sagt att markera mina ögon, så därför bestämde jag mig för att köra med en svart eyeliner också. Den jag använder är Loreals "Contour Khol". Den bästa jag har användt! Helt klart.


20. Jag använder den på "vattenlinjen", precis vid ögonfransarna. "Vattenlinjen" är där det är vått.


21. Då ser man ut så här!


22. Efter det var det dags för mascara. Jag använder Maybellines "Define-a-lash". Också en favorit!


23. Varje frans ska målas!


24. Efter det såg jag ut så här:


25. Sist men inte minst är det ögonbrynens tur. Jag har ingen penna för ögonbrynen, så därför använder jag en kajalpenna i brunt, som jag suddar ut riktigt ordentligt. Den jag använder kommer från Velay.


26. Ögonbrynen på "plats". (Har väldigt spretiga ögonbryn. Går inte att fixa dom så väldigt mycket.. Jag skyller på att jag har ärvt dom! Haha. För det har jag ju..)



And that was it! Så här blev det färdiga resultatet:


Det var allt för mig för den här gången! Hoppas att ni gillar det ni ser. Inspiration till färgval och sminkning tog jag från klippet på YouTube som jag postade tidigare. Jag strävade inte efter att få det likadant, bara så att ni vet.

Midsommarafton.

Ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning (ska försöka göra ett sminkinlägg senare också, som jag skrev igår).
Idag är det alltså midsommarafton. Känns konstigt... Solen skiner, men det är inte särskilt varmt. Och som jag också skrev igår, det här är första gången som vi firar det här hemma.

Sen är jag väl lite smått avundsjuk på George som är i Italien IGEN. Visserligen för att jobba, men ändå! Åh. Jag vill också dit.



(Bilden härifrån)

Midsommarstången brukar anses vara en hednisk fallosymbol. Det är väl egentligen inte särskilt konstigt med tanke på hur den ser ut och att man använde den i syfte att alla kvinnor skulle dansa runt den i hopp om att bli befruktade.

Om jag vore en katt...



...så skulle det här vara jag! Hahahaha. Såå söt!

Brist på innehåll..

För ett inlägg, alltså. Händer ju inte så väldigt mycket just nu, det regnar mest... Haha.
Och vad gör man när vädret är för trist för att vara ute och när man har tid över efter att ha sökt jobb? Ja, man sitter vid datorn, surfar runt eller spelar "The Sims 2".

Imorgon händer det lite i alla fall. Midsommar! Dock så blir det firande här hemma för första gången, med tanke på att morfar är sjuk i cancer, så vi åker inte ut till landstället som vi har gjort alla andra år. Men det kommer bli trevligt i alla fall, för Emma och hennes mamma kommer över.
Och så kanske jag lägger upp bilder på mitt sminkande då, för första gången här på bloggen. Jag är ju som sagt väldigt intresserad av smink och älskar att spendera tid framför spegeln och exprimentera (stavas det så..? hehe). Tyvärr har jag ju ingen egen kamera och lånar Emmas, men det ska förhoppningsvis funka ändå. Gäller bara att ha rätt ljus när man tar kort...
Näe, nu blir det "The Sims"-spelande. Är helt kär i min familj!

You turn me on...



Mm. Ögongodis!

Äntligen lite solsken i Stockholm.

Underbart väder, äntligen! Inte så jättevarmt, men man blir glad ändå.
Har suttit en stund ute på baksidan - härligt!
Innan dess umgicks jag med Emma innan hon skulle iväg och jobba idag igen och självklart lite "The Sims"-spelande. Hehe. Går ju inte att låta bli!

Smink-inspiration.



Love, love, love it! Hon är så jäkla grym. Alltid fina färger och alltid smakfullt.

Fyrkantiga ögon.

Hela dagen har gått åt till att spela "The Sims 2", även en bit in på kvällen. Och nu sitter jag här och uppdaterar min blogg, surfar runt, samtidigt som jag tittar på "Hells Kitchen". Gotta love that "chef Ramsay". Hehe.





Spel, spel, spel!

Umgicks med Emma under förmiddagen och efter att hon gick härifrån för att jobba, så har jag spelat "The Sims 2". Hehe. Är så glad över att kunna inreda och tack vare Emma så har jag nu en massa fina frisyrer, smink och kläder. Me love!!

In progress...

Idag har min dator av någon konstig anledning fått för sig att vilja fungera igen, så nu kan jag äntligen spela "The Sims 2" igen. Dock inte med alla expansioner som jag skulle vilja. "Nattliv" fungerar t.ex. inte. Tror det är någon bugg på den...



(Bilden härifrån)

Börja dagen positivt!



"It´s the Hampster Dance!"

Smink-inspiration.



En annan av alla mina favoriter på YouTube. Jag är besatt av "makeup-tutorials"! Hehe.
Den här tjejen/kvinnan använder nästan bara produkter från MAC.

För- och motargument till Roberts "sexighet":

Ögonbrynen - Inför filminspelningen tvingades en missnöjd Rob att uppleva pincettens grymma hårborttagningsmetoder. Vanligtvis har han dock tjocka ögonbryn som ger uttryck för klassisk manlighet.

Torson - Titta bara på alla halvnakna bilder!

Munnen - Passande nog har Rob blodröda läppar med ett kyssvänligt plut som skulle få många att ställa sig på rad för att få smaka på.

Käkbenet - Med ett välmarkerat käkben är filmstjärnan som skulpterad till perfektion. "Han har vad alla män önskar att dom hade", säger Sam Doerfler.

Ögonen - Med dessa ögon borde det finnas en livboj i närheten, med tanke på alla som drunknat i skådespelarens själfönster.

Kindbenen - "Rob har underbara käkben. De är väldigt proportionerliga", säger modellmanagern Sam Doerfler till "Life & Style".

Håret - Hans berömda svall får inte bara kvinnor världen över att vilja dra handen genom dom ostyriga lockarna. Rob själv har för vana att låta fingrarna vila på sin man. "Han slutar aldrig att röra det, folk älskar det", säger  motspelerskan Kristen Stewart.


Tvivlarnas motargument:

Liv i rymden? - Kan man utropa Robert till Universums sexigaste man innan man fått vetenskapligt förankrade svar på två avgörande frågor:

1) Finns det liv på andra planeter?

Och i så fall:

2) Finns det hunkar i rymden?

Åldern - Vissa undrar om blott 23-åriga majbarnet Robert verkligen är tillräckligt mogen för att axla rollen som Hunk of the universe.

Egot - Robert VET att han är snygg och hånglar ofta upp kameralinsen med en lätt avtändande rutin.

Odören - Det har ryktats om att man kan känna Robs närhet på långt håll genom en stark svettlukt. ”Nonsens. Han doftar som rosor”, säger hans motspelare Alex Meraz.


 

Ganska töntig, men rolig artikel från Aftonbladets "Klick!"(härifrån). Själv är jag förstås på den sida som tycker att han är jäkligt het. Det är något speciellt med honom som man inte riktigt kan sätta fingret på. Det där sneda leendet han har t.ex... kan man bli charmigare, eller??



Jävla skitdator!

Alltså... Jag blir tokig!
Här har jag suttit och försökt installera om The Sims 2 och alla expansioner, men inte fan vill det fungera! Har spenderat flera timmar framför datorn och nu känns det bara bortkastat. Har fått avinstallera allting nu.
Blir så less!! Någon som har lust att köpa mig en ny dator..?

När man minst anar det...

...så visar det sig att det man tror faktiskt är sant!
Jag följer många bloggar och en utav dom är Stinas. Har länge tyckt att hon sett lite rund ut om magen, men alla vet ju att man är svullen runt mensen, att magen töjs när man har ätit och ja.. ibland kan det helt enkelt vara gaser. Det vore ju väldigt hemskt om man bara slank ur sig: "Grattis till graviditeten!" och så är människan ifråga inte alls gravid.. PINSAMT, eller hur?
Men Stina ÄR gravid! Så otroligt fin och gosig gravidmage. Hon är redan i vecka 27 (imorgon)! Grymt duktig med att dölja det, eller hur?
Och jag förstår precis vad hon menar när hon skriver att hon och Bobby har diskuterat om huruvida dom ska gå tillväga sen. Om hon ska fortsätta med bloggen eller helt enkelt lägga ner. Att fläka ut ett så nytt och oskyldigt liv på internet, kanske trots allt inte är det allra bästa.
STORT grattis till Stina! Och ett lycka till på vägen, förstås.


(Bilden härifrån)

Filmkväll.

Strax blir det film, snacks och dricka. Myskväll!



(Bilden härifrån)

Smink-inspiration.



Min absoluta favorit av alla "smink-gurus" på YouTube. Hon är helt klart min inspiration till att våga använda starka färger mer och mer.

Raindrops keep falling on my head...

Svensk sommar. Ja, vad säger man? "Sommaren är kort, det mesta regnar bort".

Smink-inspiration.



En annan utav mina favoriter på YouTube. Jag älskar lila ögonskuggor!

Dagens låt:



KÄRLEK.

Kendra.

Kendra var helt klart min favorit i "Girls Next Door" och nu har hon sin egna serie. Behöver jag säga att jag älskar det?? Haha.
Kika på första avsnittet här.


(Kendra är numera förlovad OCH gravid! Inte med Hef, förstås. Bilden härifrån)

Sängperspektiv.

Man hinner tänka bra mycket när man ligger till sängs.
På något skumt vis så känns det som om det var nyttigt för mig att vara sjuk just nu. Verkligen ha tid till att tänka över saker och ting, få lite perspektiv på saker.
Idag mår jag lite bättre. Ingen feber längre, men med ordentliga andningssvårigheter... Haha. Jag fattar inte - jag snyter mig som en galning och ändå tar det aldrig slut! Gah.



(Bilden härifrån)

Skenet bedrar.

Igår trodde jag att det var allergierna som spökade... men idag ligger jag till sängs sjuk och med feber.
Sånt är livet.

Lista.

1. Hur gammal är du om 5 år? 29... Tiden går fort när man har roligt!
2. Vem var den senaste du träffade? Emma. Min underbara svägerska.
3. Hur lång är du? 173 cm lång.
4. Vilken var den senaste film du sett? Hrm.. "Kärlekens språk" faktiskt. Hehe.
5. Vem ringde du senast? George.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Ålder. Usch, det är så sorgligt när dom dör. Min sim och vår dotter är helt förstörda." Haha. Spelade The Sims 2 där jag spelar med "min" familj. "Min" man dog 68 dagar gammal. Snyft!
7. Vad är dagens planer? Ja, dagen är ju praktiskt taget slut, men kvällens planer är inga speciella. Kanske spela mer Sims?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms, helt klart. Man vågar mer när man skriver...
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Förlovade sambos.
10. När såg du senast din mamma? Under middagen.
11. Vilken ögonfärg har du? Gråblåa, typ. Dom skiftar färg ibland!
12. När vaknade du idag? Strax efter nio. Tjoho!
13 .Har du någon gång hittat en katt? I wish!
14. Vilken är din favoritplats? Oj.. Har många. Men ska jag nämna en så blir det nog Årsta Havsbad. Där har vi "sommarhuset".
15. Vilken plats föredrar du minst? Skogen... under kvällstid. Haha.
16. Var tror du att du befinner dig om 10 år? Oj.. Jag hoppas att jag lever med någon och har två barn. Och arbetar med något som jag trivs med. Vore ganska sorgligt om jag inte kommit någon vart när jag är 34...
17. Vad skrämde dig som barn? Clowner! Höjder! Gah.
18. Vem fick dig att skratta senast? Emma. Hihi!
19. Är du för ung för att äga LP-skivor? Haha. Alltså, man kan ju faktiskt köpa LP-skivor fortfarande. Men näe, jag äger inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär skitdator... Vill ha ny! Och helst bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på om jag har sällskap eller inte. Hehe!
22. Hur många kuddar har du i sängen? En här hemma, två när jag sover borta.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? O ja. En gång och det räcker så det blir över.. Fy fan. Aldrig mer!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror väl lite på vad jag gör just då. Kanske. Haha.
26. Är du social? Nuförtiden - absolut. Men har varit väldigt blyg, tyst och inåtvänd tidigare.
27. Vilken är din favoritglass? Finns ju så många! Men det måste nog vara päronglassen i sånt där "Big Pack". Mums!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en ny dator! Hahaha. Resa till Chile och USA. Spara resten.
29. Tycker du om kinamat? Oh yes.
30. Tycker du om kaffe? Jag MÅSTE ha kaffe. Hahaha. Ja, jag tycker om kaffe!
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk eller juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast höger.
33. Kan du spela poker? Mjo, det kan jag väl. Spelar dock inte särskilt seriöst.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte det.?
35. Är du en beroendemänniska? Heh.. Beror väl lite på vad man syftar på. Men ja, nikotin och koffein.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, min moster. Hihi!
37. Vill du ha barn? Ja, dom är meningen med livet.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, of course. Och så lite spanska och finska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Där slipper man salta kallsupar.. Urk!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Filmer och musik.
42. Äger du dyra smycken? Använder knappt smycken, eftersom jag är nickelallergiker. Blir oftast plast eller krimskrams.
43. Har du någon gång testat narkotika? Näe, det har jag inte. Har däremot stått vid sidan av några som rökte på. Det var tillräckligt, kände jag!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En cigg... Heh.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min bror. Hihi!
46. Välj ett ärr på din kropp? Oj.. Har så många! Men det får väl bli dom jag har i öronen efter två försök till att ha hål.
47. Vad har du för ringsignal? The Rasmus "Ghost of love".
48. Har du kvar klädesplagg sedan du var liten? Mamma har en kartong med bebiskläder, som antingen jag eller bror får ärva när vi får egna bebisar (inte tillsammans, förstås! Hahahaha)
49. Flirtar du mycket? På skoj, ibland. Jag föredrar dock att bli flörtad med.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I badrummet, av Emma.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha. Näe!
52. Har du fått fortkörningsböter? Vore väldigt konstigt om jag hade fått det, eftersom jag aldrig har suttit bakom ratten.
53. Vilken var den senaste bok du läste? "New Moon" (svenska).
54. Läser du dagstidningen? Ibland.
55. Prenumenerar du på någon veckotidning? Näe.
56. Dansar du i bilen? Jadå! Både dansar och sjunger. Hehe.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ.
58. Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper? Avgång och ankomst för flyget till Malmö i förra veckan.
59. När var du i kyrkan senast? Förra julen, om jag minns rätt.
60. Vilka personer utmanar du? Dom som har lust!

Listan tog jag från Kenza.

Rinnande näsa och kliande hals.

Jag hatar allergier. HATAR.
Tror jag snyter sönder min näsa snart...



(Bilden härifrån)

Dagens låt:



Decode - Paramore

Ord är överflödiga, eller hur..?

Leva i en värld utan dig...


(Bilden härifrån)


It´s hard to believe that it came to this
you paralyzed my body with a poison kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
you thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Living in a world without you...

Shopping!

Dagens inköp blev det här och två t-shirts från JC.
Jag bjöd nog också på dagens skönaste skratt av Emma... Haha! Alltså, hur fasen kan behåar (kläder överhuvudtaget egentligen) vara så olika beroende på modell? I vissa modeller har man små storlekar, i andra stora.
Behöver inte dra några detaljer, men testade några behåar som sagt. Och det såg hemskt ut. Vi skrattade gott åt alltihopa båda två. Hehe.

Bloggar och äter frukost.

I´m multitasking! Woho. Eller nåt...
Vaknade alldeles för sent. Vet inte vad det var för fel på mig, men efter att jag hade läst ut "New Moon" kunde jag inte somna. Men det gjorde jag tydligen visst det, för kl. 4 vaknade jag. Därefter lyckades jag inte somna om förrän vid 7-tiden då folket här hemma hade tagit sig till jobbet.
Och snacka om att somna om - ordentligt. Vaknade för sisådär 20 minuter sedan eller nåt. Jag är åtminstone pigg!
Nu är jag stressad istället.. Haha. Ska till Vällingby med Emma idag.
Har strax kastat i mig frukosten och ska börja göra mig i ordning.

My own personal brand of heroin...

Jag har nu sett "Twilight" för tredje gången tillsammans med Emma. Det är precis som Edward säger till Bella: "You´re like my own personal brand of heroin"... Jag är totalberoende av allt som har med "Twilight" att göra. Det är så sjukt bra!
Jag har dragit ut på att läsa färdigt "New Moon"-boken (på svenska), bara för att jag vet att jag kommer att ha svårt för att få tag i fortsättningen. Har lånat både ettan och tvåan av Emma, eftersom hon äger dom. Men trean och fyran har hon själv lånat... Har tyvärr inte tillräckligt med pengar för att kunna köpa dom själv, så jag kan bara hålla tummarna på att hon kan köpa dom för ett billigt pris och kan då låna dom... Åh.
Vet visserligen hur hela sagan slutar, men vad som händer på vägen vill jag ju självklart uppleva. Längtar som satan!
Och varför ska det vara så sjukt lång tid till november för?? Gah.



(Bilden härifrån)

Fan-made "New Moon"-trailer:



OMG! "Twilight"-fans är grymma på att göra trailers... Jag fick gåshud!
Blir kanske lite mycket med två inlägg med videor, men ja.. min blogg handlar ju om det jag är intresserad av och älskar, så ni får helt enkelt stå ut. Idag är det bara en sån dag.

"The Hillywood Show"



Ni kanske minns att jag postade deras "Twilight"-parodi tidigare här i min blogg? Här kommer deras "Dark Knight". Alltså... I´m speachless! Dom är verkligen grymma på det dom gör.
Jag tror absolut att vi kommer att få se mer av dom väldigt snart, inte bara på nätet alltså.

När föräldrarna är borta, dansar barnen på bordet..?

Föräldrafritt nu ikväll! Emma är här och nu ska vi ut och äta. Mums!
Sedan blir det nog spel och film. En härlig lördagskväll, med andra ord.

If I could turn back time...



Här är några bilder från min vistelse i Malmö. Första och andra bilden är från området där jag sov över. Mysigt, va? Det är en bit utanför Malmö, men exakt var kan jag tyvärr inte tala om. Ibland måste man vara lite privat, som jag skrivit tidigare.
Tredje bilden är från en av alla promenaderna vi gick. Underbara landskap!
Önskar att jag hade kommit ihåg att ta med mig kameran när vi var inne i stan, speciellt under kvällstid. Malmö är så otroligt vackert!

(Klicka för större bilder.)

Nygammal dataskärm.

Haha! Vilken skillnad. Lillebror har precis köpt en ny skärm till sin dator, vilket gjorde att jag fick ta över hans gamla.
För mig känns den dock helt ny - love it! Har fortfarande världens skitdator, men det känns lite ljusare nu med en ny skärm. Hehe.
Och så fick jag ju ett trådlöst tangentbord och mus när jag fyllde år, så det ska jag också byta till så småningom.


För Emma har tagit studenten - fy fan vad hon är bra!

Yay! Hipp hipp hurra för Emma idag, som tagit studenten.
Vädret hade verkligen kunnat vara bättre, vi frös arslerna av oss... Haha. Men det var det värt!
Har haft en riktigt rolig, galen och härlig dag/kväll tillsammans med Emma, min familj, hennes familj och släkt och vänner. Ätit en massa mat och godsaker! Snacka om att rulla hemåt.
Än en gång; stort grattis gumman! Du är bäst. Love you, honey!!



(Bild från i vintras)

Om det ändå vore höst.

Det känns åtminstone som höst idag... Kallt, grått och regnigt. Vilket genast får min hjärna att relatera till Folks och allt annat som har med "Twilight" att göra. Åh!
Har nu snart läst ut andra boken. Vete fasiken hur jag ska få tag i tredje... Har ju lånat första och andra boken av Emma, eftersom hon äger dom. Men tredje och fjärde boken har hon själv lånat. Trouble in paradise, ey? Gah!
Om det ändå vore höst nu, så att man kunde se "New Moon". Jag längtar som en tok.



(Vackra, oemotståndliga "Edward"/Robert! Bilden härifrån)

Minnesbilder.


(Foto: Jag)

Åh, vad jag saknar Malmö alltså. Verkligen allt. Det var så underbart - all natur, allt prat, allt jag gjorde där. Allt jag gjorde med honom. Jag vill tillbaka! Nu.

För intresseklubbens antecknande...

Min mage är hemsk just nu. Återkommer senare.

Hemma igen!

Jag önskar att jag kunde skriva "home sweet home" eller "there´s no place like home", men jag är fasiken kär i Malmö.
Underbar stad och underbar miljö! Vill man åka utomlands under sommaren kan man spara pengar och ta en tripp till Malmö istället. Jag skojar inte. Helt sjukt varmt och helt.. fantastiskt.
Jag frös när jag kom tillbaka till Stockholm idag. Haha! Det säger nog rätt mycket.

Är ganska seg just nu, så jag tänkte göra ett inlägg imorgon istället med bilder och sånt. Jag tog dock inte så jättemånga bilder, speciellt inte inne i stan. Glömde förstås kameran då jag "behövde" den som mest. Nåja!
Även om jag vill tillbaka, så ser jag fram emot dom kommande dagarna. Emma tar studenten på fredag! Yay! Hihi. Så det ska firas, såklart!

RSS 2.0