För- och motargument till Roberts "sexighet":

Ögonbrynen - Inför filminspelningen tvingades en missnöjd Rob att uppleva pincettens grymma hårborttagningsmetoder. Vanligtvis har han dock tjocka ögonbryn som ger uttryck för klassisk manlighet.

Torson - Titta bara på alla halvnakna bilder!

Munnen - Passande nog har Rob blodröda läppar med ett kyssvänligt plut som skulle få många att ställa sig på rad för att få smaka på.

Käkbenet - Med ett välmarkerat käkben är filmstjärnan som skulpterad till perfektion. "Han har vad alla män önskar att dom hade", säger Sam Doerfler.

Ögonen - Med dessa ögon borde det finnas en livboj i närheten, med tanke på alla som drunknat i skådespelarens själfönster.

Kindbenen - "Rob har underbara käkben. De är väldigt proportionerliga", säger modellmanagern Sam Doerfler till "Life & Style".

Håret - Hans berömda svall får inte bara kvinnor världen över att vilja dra handen genom dom ostyriga lockarna. Rob själv har för vana att låta fingrarna vila på sin man. "Han slutar aldrig att röra det, folk älskar det", säger  motspelerskan Kristen Stewart.


Tvivlarnas motargument:

Liv i rymden? - Kan man utropa Robert till Universums sexigaste man innan man fått vetenskapligt förankrade svar på två avgörande frågor:

1) Finns det liv på andra planeter?

Och i så fall:

2) Finns det hunkar i rymden?

Åldern - Vissa undrar om blott 23-åriga majbarnet Robert verkligen är tillräckligt mogen för att axla rollen som Hunk of the universe.

Egot - Robert VET att han är snygg och hånglar ofta upp kameralinsen med en lätt avtändande rutin.

Odören - Det har ryktats om att man kan känna Robs närhet på långt håll genom en stark svettlukt. ”Nonsens. Han doftar som rosor”, säger hans motspelare Alex Meraz.


 

Ganska töntig, men rolig artikel från Aftonbladets "Klick!"(härifrån). Själv är jag förstås på den sida som tycker att han är jäkligt het. Det är något speciellt med honom som man inte riktigt kan sätta fingret på. Det där sneda leendet han har t.ex... kan man bli charmigare, eller??



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0