Fy fan vad underbart!



För en liten stund sedan blev jag klar med en utav uppgifterna i Affärsengelska och det tog inte särskilt lång tid efter det som jag fick feedback! Jag blev skitförvånad, men tydligen så jobbar min lärare sent på kvällen. Och jag blev så jäkla glad när jag såg att jag fick VN!! VN betyder VG/MVG. Gah! Fy fan vad underbart.


Nu har det väl gått för långt?

Jag har inte uppdaterat på en evighet.. vad hände med att bli bättre på att uppdatera? Haha. Oh well. Nu är jag här i alla fall. Fått lite mer energi och inspiration till att hålla min blogg levande. Yay!

Sitter och dricker kaffe och glor runt på YouTube, som jag gör nästan dagligen.. Tittar på roliga klipp med Avenged Sevenfold och kom plötsligt ihåg vem snyggingen var som jag drömde om i natt. Haha! Det är så lustigt det där, man kan gå omkring och må bra och ha små suddiga minnesbilder från drömmar man haft, men vet inte riktigt säkert vad det var man drömde om. Men nu vet jag.. Jag hade sex med Synester Gates. Yummie!



Smink-inspiration.



Vet att det inte har blivit några riktiga inlägg här i bloggen på ett tag nu, men jag har liksom ingen riktig inspiration för att skriva.
Mitt sminkintresse finns dock alltid till hands, så här är en smink-inspiration återigen. Som jag skrivit tidigare så älskar jag smokey-eyes och lite vampigt stuk. Jag har länge letat efter rätt röd färg på ett läppstift, men har hittills inte hittat någon. Den färg som Leesha använder älskar jag!

Smink-inspiration.



Ni som följer/läser min blogg vet att jag har en förkärlek för "smokey eyes". Så här är en med silver! Snyggt.

"The Hillywood Show" har lyckats igen!



Skådespelarna, kläderna, låtarna och miljöerna... Dom två systrarna är så grymt duktiga på det dom gör!
Jag har tittat på den här flera gånger och jag älskar den bara mer och mer för varje gång. Gåshud!!

Edit: Glömde berätta! Det som gör den här extra speciell är att dom är i Forks, att dom fick låna "Bellas" bil från filmen och Kristens klänning som hon hade på sig på MTV-galan. Nice!

RSS 2.0