Paramore ikväll!



Kvällen kommer bli grymt kul!


Första advent.



Första advent idag. Julstjärnan är uppe och resten av den fina julbelysningen. Åt pepparkaka idag, dagen till ära. Visst är det mysigt med jul? Det enda som saknas just nu är snön. Har varit ganska konstigt väder idag, dimma överallt. Man kan ju visserligen låtsas att det är snö... men det är inte riktigt samma sak. Eller hur?


Nu är det (snart) jul, här i vårt hus...

I och med att lillebror och mamma har varit (är på väg hem nu) iväg till Gekås, så har jag haft "äran" att hjälpa pappa med att ordna utebelysningen inför julen och första advent imorgon. Brukar annars vara lillebror som hjälper honom med det.
Det är helt sjukt vad tiden går fort... Redan första advent imorgon!
Jag är en sucker för jul, älskar allt som har med det att göra. I år kommer det dock bli lite annorlunda, eftersom morfar är sjuk. Längtar dock ändå!

Något annat jag också längtar till, är tillbaka till Malmö. Jag älskar verkligen den staden. Säger det ofta nu, men staden betyder oerhört mycket för mig. Förhoppningsvis åker jag dit igen i januari. Får se!

The sound of an angel.



Att ha G i mitt liv har många fördelar och just nu är jag tok-kär i en väldigt speciell låt. Killen på bilden heter Tose Proeski. Olyckligtvis så lever han inte längre, men hade han gjort det idag hade han varit världskänd. Det lovar jag! Det finns mycket med honom på YouTube, men min favorit är som sagt den här. Hans röst alltså... Jag får gåshud varje gång. En fantastisk artist. Och himlen är en ängel rikare.


En rolig lek!

Har man samma humor som mig, så kan ni prova på det här: när ni äter "fortune cookies" och läser lappen inuti - lägg till "in bed" efteråt.

Min "fortune" idag (via Facebook) lyder: "You will enjoy good health; you will be surrounded by luxury." IN BED...
Hahahahaha. Kul, va?



(Även den här blir ju jäkligt skoj om man lägger till "in bed"! Bilden härifrån)


Home is where the heart is...

Över en vecka sedan jag uppdaterade senast. Tiden i Malmö blev inte riktigt som planerat - jag var mest sängliggandes. Inte tillsammans med ett manligt sällskap, utan sjukdom. Ugh.. Av någon anledning så blir man riktigt riktigt sjuk minst en gång om året. Om det är den nya influensan jag har/har haft vet jag inte, men jag HAR haft svårt att andas, feber, illamående, täppt näsa och hostat slem. Blö. Inget kul alls!
Och när man tror att man börjar bli frisk och ger sig ut, så blir man lurad och får feber en gång till. Jag sitter här och kan knappt andas, men feber slipper jag i alla fall!

För varje gång som jag är i Malmö, känner jag mig mer och mer hemma där. På något vis så känns det som att jag kommer att bosätta mig där i framtiden. Staden, människorna, miljön.. allt! Bara tanken på att få spendera en hel sommar där gör mig alldeles varm. Det är så vackert! Och tänk att kunna ta sig till Danmark över en helg för endast en 100-lapp - crazy fun!

Up, up and away!

Väskan är färdigpackad, ansiktet är färdigspacklat (haha) och allting är klart.
Ska strax ta mig iväg till bussen. Skriver när jag är framme, förhoppningsvis!

Tillbaka söderut imorgon.

Imorgon åker jag söderut igen och kommer inte tillbaka förrän den 29:e. Ska jobba lite och samtidigt studera. Har fått Microsoft Office-paketet ordnat åt mig, så det blir finemang!
Vad jag däremot kommer att missa är "New Moon". Var planerat att jag skulle på bio med Emma, Angelica och lillebror, men måste iväg. Jag får helt enkelt se filmen vid ett senare tillfälle! Längtar som en tok!



Vad man gör på en regning och tråkig söndag:



Studerar, förstås! Det är aldrig fel att vara ambitiös, oavsett hur tråkigt man tycker att det är.


Covergirl?


"Drag me to hell"


(Bilden härifrån)

Underbar fredagsunderhållning för någon som mig - som älskar skräck och komedi kombinerat. Har velat se filmen länge och nu ser jag den äntligen! Sam Raimi är grym på att göra skräckfilmer som man kan skratta lite åt.


Mitt "nya" hår!



Syns inte så väldigt bra på den här bilden, men ungefär så där ser det ut nu. Hihi! Känns så jäkla skönt att ha blivit av med den hemska utväxten. Skippade som sagt att klippa lugg den här gången och jag är jäkligt nöjd.

Vad jag äter? Chips. Haha! Jag och Emma åt lunch på Subway idag. Mums mums!


Lady Gaga är grym.



Hörde låten för första gången på radion idag, sen såg jag att Amir hade postat videon. Jag dog lite...
Lady Gaga är en grym artist. Låten är riktigt bra och fastnar på en gång! Och videon... behöver jag ens säga något?

Working hard for the money?



Jag är så sjukt stressad.. men det går bättre och bättre. Har gjort klart två hela uppgifter idag och imorgon planerar jag att ringa upp olika hotell för en annan uppgift som jag har. Hatar att ringa sådana samtal, men det måste göras helt enkelt. Känns dock skönt att jag har kommit en bit på vägen nu.
Jag har varit lite lat och det har varit en ond cirkel, men nu kommer jag sakta men säkert tillbaka! Jag vill ju för fan det här! Vill man så kan man. Det får man aldrig glömma bort. Aldrig.


Smink-inspiration.


Imorgon är det (äntligen) dags!



Haha! Ignorera gärna den lustiga minen.. koncentrera er istället på min "vackra" utväxt. Imorgon har jag äntligen tid hos min kära frisör och ska klippa och färga håret igen. Av någon anledning så hinner det ofta gå ett år emellan varje besök, men jag har aldrig fått höra att mitt hår är slitet. Egentligen så är det ju bara den fula utväxten man kan klaga på, för särskilt fint är det ju inte. Mitt hår har för tillfället tre olika färger! Haha. Min naturliga (mörkblond/cendré), blond och brunt. Ska bli skönt att få bli ompysslad ett tag. Funderar på att skippa att klippa lugg den här gången... mitt hår växer ju som ogräs (mjölk-junkie som jag är) och luggen är det alltid problem med! Något jag däremot inte alls längtar efter är all sveda och värk jag kommer att få när jag sitter där med färgning i håret... min hud är ju så jäkla känslig, så det är en pina att färga håret. MEN, det heter ju trots allt "vill man bli fin får man lida pin"! Det hjälper att tänka på det en hel del, måste jag erkänna. Och jag älskar min frisör, hon är grym! Jag har aldrig någonsin kännt ångest eller besvikelse när jag har gått därifrån.


Man mår som man förtjänar...

Dålig uppdatering, riktigt dålig uppdatering. Haha! Men så blir det när man har mycket att göra.
Dom senaste dagarna har varit otroligt trevliga, galna och roliga på samma gång. Sitter här och känner mig dödstrött, men det är så det ska vara efter en lång helg och dessutom en resa till Tallinn mitt i veckan.


Tallinn:
Av någon anledning var jag otroligt dålig på att ta bilder, trots att jag fick låna en kamera av Emma. Tog bara bilder på mig själv första kvällen! Haha. Sämst.

Kryssningen bjöd på en hel del; otroligt god mat, dryck och trevligt sällskap. George, Anna och jag åkte och på båten träffade vi även ett jättetrevligt par som gjorde kryssningen extra speciell. Vi dansade och hade oss största delen av natten. Vågorna var galna (!) både på dit- och hemvägen, kan fortfarande känna av gungandet i kroppen lite då och då - trots att jag kom hem för två dagar sedan!
Dagen som skulle spenderas i Tallinn blev inte alls som vi hade planerat. Jag vaknade upp dålig (kände mig dunderförkyld och febrig), så vi gick omkring i staden i kanske två timmar bara och tog en kaffe på ett jättefint och mysigt café i "Gamla Stan" där. När jag väl hade kämpat mig tillbaka till båten tog jag en Paracetamol (?), lade mig i sängen och sov kanske i 1½ timmar! Mitt på ljusa dagen. Ett klockrent bevis på att jag faktiskt inte var frisk, jag kan nämligen aldrig sova under dagtid, förrutom då jag är sjuk.
Jag ångrar verkligen att jag inte tog fler bilder, för underhållningen på båten var grym! Som en slags kabaré inspirerad på låtar från bl.a. "Moulin Rouge" och "Cats".


Adrianos födelsedagsfest:
Igår kväll var det dags för fest hemma hos Adriano, Izabella och deras dotter! George kom först över här hemma på en kaffe och gullig och omtänksam som han alltid är så hade han med sig presenter till både mamma och pappa.
Väl hemma hos Adriano och Izabella blev det otroligt mycket mat, rödvin, godsaker, musik, prat och skratt. Tåls att sägas att det var den bästa kvällen på ett bra tag!
Sov över där och imorse blev man väckt halv åtta på morgonen av ett litet busfrö. Hihi! Hon är så jäkla go. Hade väldigt gärna lagt upp en bild jag tog på henne igår här på bloggen, men tror jag måste be om lov först..
Saknar allihopa redan!


Mer bilder blir det tyvärr inte.. är ju foton på folk som inte vet att jag lägger upp bilderna och det kan ju vara smart att be om lov först, som sagt.

Seg, men skön söndag.

Har varit en otroligt lugn dag idag, som söndagar brukar vara.
Har dammsugit hela huset, pluggat lite och njutit av ett stort glas med kaffe framför teven under dagen.
Mer behöver man ju inte göra på en söndag!

RSS 2.0