Min kropp är konstig...

Ska inte gå in på detaljer, men den beter sig väldigt, väldigt konstigt just nu.
En sak som jag kan nämna är att jag blöder, trots att jag hade mens för ca 2 veckor sedan. Jag har inte haft sex på över 5 månader, så det kan inte ha något med det att göra.
Vet att jag har varit med om liknande tidigare, men enligt gynekologen så är det inget fel på mig. Så.. varför är det så här?

Börjar äntligen känna mig som människa igen.

Influensa.. två ord: fy fan.
Ont i alla muskler, kan varken sitta eller ligga. Ganska hög feber, täppt näsa, slemhosta. Ugh!
Idag var första gången på ett bra tag som jag faktiskt tog på mig riktiga kläder OCH sminkade mig. Har inte ont, ingen feber, ingen täppt näsa, men hostar fortfarande väldigt mycket.

Pappa tog med lillebror och jag ut för att äta ikväll. Det var riktigt härligt och gott! Mamma var nämligen ute med sina vänner. Planen var att dom skulle vara här först, men hon var tvungen att jobba längre, så då bestämde dom sig för att äta ute istället.
Var väldigt gulligt av pappa att ta med oss ut. Vi behövde nog det, lillebror har varit sjuk han med men i halsfluss - så riktig sjukstuga med andra ord.

Under dom här dagarna har jag tänkt en del och jag är verkligen glad över att vara ung och stark fortfarande. Annars hade nog influensan tagit kål på mig.. är ju många som dör av just det, speciellt äldre och svaga. Usch. Inget kul alls! Men nu börjar jag äntligen känna mig som människa igen. Skönt!

Sjukstuga?

Och så var man sjuk igen. Hela min kropp känns fucked up. Magen är uppsvälld, feber, kliande hals, hosta...
Jag orkar inte!

"Stjärnorna på slottet" - slut för den här gången.

Och det känns riktigt tråkigt. Jag förstår att det är svårt att göra fler program under samma säsong, men hade verkligen varit roligt att få se mer.
Känner att jag skulle vilja se mer av Dan Ekborg, t.ex. Verkar ha fått någon slags förälskelse när det gäller honom. Haha! Jag är knäpp, jag vet.
Men jag har ju alltid gillat äldre män, så det är inte så konstigt egentligen. Kanske...



På hugget!

Haha! Nej då, men det är verkligen roligt att blogga igen. Är ju alltid lättare att blogga när man har mer inspiration. Ser att det är många som läser min blogg nu.. så, vilka är ni? Berätta gärna!

En utav mina absoluta favoritlåtar.


Kärlek.

"Love comes when... you dare to reveal yourself fully. When you dare to be vulnerable."



So happy I could die...

I love that lavender blonde
The way she moves
The way she walks
I touch myself can´t get enough
And in the silence of the night
Through all the tears
And all the lies
I touch myself and it´s alright

Just give in
Don´t give up baby
Open up your heart and your mind to me

Just know when
That glass is empty
That the world is going to bend...

So happy I could die - Lady Gaga

Den där tjejen i affären är jäkligt söt... och enligt lillebror har jag redan halva inne! Hehe.

"Telephone" (dude´s version)



En utav alla anledningar till att jag älskar och beundrar Shane Dawson. Klockren!

Min, min, min!!

Idag kom den. Min palette från Melba.se med 88 ögonskuggor! En sminknörd som jag är i himlen för tillfället. Hehe.
En skugga var dock lite sönder, men det tycker jag inte gör något med tanke på hur många det är.
Längtar till att jag använder den! Färgerna är helt fantastiska.



Längtar...

 

Den kom inte idag, vilket betyder att den dyker upp antingen imorgon eller på måndag!!


Shane Dawson!

Sitter och tittar på en massa videos med Shane Dawson på YouTube. Han är ögongodis och en riktig förebild! Hans videos har alltid ett bra budskap och får en samtidigt att skratta.
Hans humor är underbar! Ni kan spana in honom här, här och här.

Här är en video från YouTour som skedde för ett par dagar sedan i Orlando. Ibland hatar jag verkligen att jag bor i Sverige och att jag inte har råd att resa hur jag vill..
Videon är också ett bra exempel på hur populär han faktiskt är!












Drömmar.

Under natten till idag drömde jag för första gången (vad jag kan minnas) om farmor sedan hon gick bort. Morfar har jag drömt om fler gånger, men farmor har jag som sagt inte sett. Förrän nu.
Det lustiga var att det liksom var som en förvrängd bild av henne, hon var mycket större, längre och hennes tänder var grågula. Drömmar är allt bra konstiga...


Lilla farmor i soffan.. Frisk och glad. Det är synd att det inte är den bilden jag har av henne när jag tänker på henne.. Istället är hon, precis som morfar var, ett levande skelett.. Jag saknar er båda!


Mer snö??

Och jag som trodde att våren var på väg. Deprimerande!

Bomull mellan öronen?

Hela mitt huvud känns uppblåst och uppstoppat på något vis. Är lite yr också. Dom senaste dagarna har jag haft huvudvärk... Misstänker att det är mina visdomständer som är på väg, vilket dom har varit ett bra tag. Migrän kan det ju inte vara? Vore konstigt att ha det i flera dagar, tycker jag.
Har visserligen sovit hemskt dåligt på sistone. Är det inte ryggvärk, så är det för kallt. Är jag inte trött, så snarkar lillebror och pappa i kör. Ugh!! Jag vill ha det knäpptyst och mörkt när jag sover.
Har alltid varit jättekänslig för ljud och jag misstänker att föräldrarna gick runt på tå när jag var liten och sov. Har läst att man ska vänja barnen vid oljud och så har dom aldrig problem framöver, eftersom dom redan är vana och kan sova hur som helst.

Min älskling är dock den första som jag kan sova på riktigt med. Och vi ska gärna ligga så nära varandra som möjligt. I tidigare förhållanden har jag alltid velat ha avstånd.
Han snarkar ibland också, men istället för att knuffa på honom så har jag lärt mig att jag kan väcka honom med en puss istället. Då blir man inte osams eller irriterade och kan sedan fortsätta att sova gott. Hur bra som helst!

Smink-inspiration:

Lade upp ett klipp förut på en sminkning jag funderar över att göra nästa gång jag är på "Medusa". Tycker att även den här skulle vara jäkligt nice att prova på.
Sjukt snyggt!



En utav dom bästa dagarna i mitt liv.

Något som jag har glömt att berätta i min blogg är att jag och bästa Anna var och såg Avenged Sevenfold live i November! Jag har fortfarande svårt att förstå att jag faktiskt har sett dom... något jag har väntat på i ca 3 år. Det var helt fantastiskt! Dom är grymma live och stämningen som var i Arenan.. ett ord: gåshud! Ska lätt se dom fler gånger, om möjligheten dyker upp.
Det var verkligen en utav dom bästa dagarna i mitt liv!




Min nya förälskelse?

Jag tycker alltid att det är väldigt fascinerande att "lära känna" kända människor. Jag tittar mycket på dokumentärer, tv-program och läser självbiografier.
Ett utav mina favoritprogram är helt klart "Stjärnorna på slottet" och jag blev riktigt glad när jag såg att Dan Ekborg skulle vara med i den här säsongen. Jag har alltid gillat honom, men det var inte förrän häromdagen då jag insåg att det faktiskt är han som gör rösten till "Anden" i "Aladdin". Underbart!!
Känner mig alldeles förälskad i Dan och letar klipp med honom på YouTube lite då och då.. haha!



Dags för kaffe.

Haha! Är det här en måltidsblogg eller? Nej då.
Men nu är det dags för kaffe. Kaffe är typ det enda som håller mig från att vara en komplett zombie. Usch. Otroligt skönt dock att solen har varit framme idag. Var ute på baksidan förut och njöt! Vårkänslor.. underbart!



Hungrig!

Mötet blev inställt så jag gick upp tidigt i onödan. Sedan dess har jag suttit fast här och skickat in en massa saker. Kanske borde göra något åt min hunger... Smörgås med falukorv låter bra!

Äntligen!!!

 

Om 1-3 dagar har jag min sminkpalette!!!


På tal om tjejkvällar...



...så tänker jag köra på den här sminkningen nästa gång jag och Anna besöker "Medusa". Längtar efter min sminkpalette som kommer vilken dag som helst nu!!

Musik och choklad.

Har en rätt skön kväll. Sitter och äter lite choklad, dricker vatten och lyssnar på skön musik (Justin Timberlake), vilket får mig att tänka på och sakna Anna.
Alltid när vi har våra tjejkvällar så brukar vi skaka rumpa till lite Justin - svårt att låta bli! Haha.
Jag brukar alltid spela "Justin" och så är Anna tjejen han sjunger om. That´s just how we roll!


(Gammal bild från Annas förra lägenhet då vi drack rödvin och dansade loss. Good times! Som alltid med bästis.)


What you see is what you get.

Vad roligt att få kommentarer från någon som inte känner mig och som inte vet vad jag har gjort under flera år! Men jag förstår, du försöker bara stötta din vän så no harm is done. Det är fint att hon har dig. Det menar jag.

Jag förstår att jag lät väldigt elak tidigare, men det är hemskt frustrerande när människor går emot en när det enda man har gjort är att ställa upp. Anyways. Nu lägger jag det bakom mig.
Hade ett fint samtal med G tidigare och så tog jag en promenad. Nu sitter jag här och dricker kaffe. Skönt!

Gör om, gör rätt.

Inte visste jag att man blir en bättre människa genom att färga håret och tatuera sig! Hahaha. Så sjukt idiotiskt.
Försöka leka någon man inte är, låtsas må bra när man inte gör det.

Lilla gumman, jag vet vem du är. På riktigt. Det du har nu är bara en fasad för att luras. Men jag och flera andra ser igenom det.
Ett litet tips; gör om, gör rätt.
När du blir äldre kommer du titta tillbaka på det här och inse hur dum du är. För det är du. Du kastar bort en riktigt fin vän med världens sämsta bortförklaring.
Hur kan man kasta skit på någon som alltid ställt upp? Hur kan man nästan anklaga någon bara för att man råkar vara ett syskon till ens ex?
Du var aldrig min vän på riktigt. Tack för att du fått mig att inse det.
Mina riktiga vänner är dom som har sagt åt mig från början att inte bry mig om dig, för att du är så falsk.
Tack, tack så jäkla mycket.

Ingen överaskning.

Jag skulle ha lyssnat på folk i min omgivning redan från början. Men naiv och godtrogen som man är, så gav jag dig nya chanser hela tiden.
Ställde upp för dig när du mådde dåligt, lyssnade alltid när du pratade om dig själv och sket i att höra hur jag mår. Och så säger du att allt var dåligt förra året! Det var droppen för mig. JAG fanns där då och det betydde inte ett skit tydligen.
Det är otroligt tråkigt att det blivit som det är nu, men samtidigt skönt att veta att andra i min omgivning alltid har rätt och att jag faktiskt borde lyssna på dom oftare. Nu visar du bara att dom har haft rätt hela tiden. Du har aldrig brytt dig om andra, allting har alltid handlat om dig.
En dag kommer du förhoppningsvis inse allt och då kommer du förmodligen inte ha någon alls. Synd. Jäkligt synd. För du är en bra tjej innerst inne, men nu försöker du leka cool och låtsas om som om inget rör dig i ryggen.
Jag känner dig bättre än vad du tror och nu har du kastat bort en riktigt bra vän. Jag orkar verkligen inte mer, för vad ger du mig - egentligen? Precis. Ingenting.

I´m better off without you.

Vatten+el=ingen bra kombo.

I natt vid halv tre ungefär hörde jag hur det small till och så märkte jag att min klockradio släcktes. Så jag gick upp från sängen för att kolla runt och mycket riktigt så hade elen slagits ut. Så jag väckte mamma och pappa för att tala om att elen i huset hade dött. Jag tittade också ut genom fönstret och grannarna hade fortfarande tänt, så det var bara hos oss.
Pappa försökte få igång elen igen, men det gick inte. Han var knappt vaken, så han kunde inte riktigt tänka ut allt.
När jag vaknade så var elen igång igen och då frågade jag honom om det hade löst sig av sig självt eller om han hade fixat det.
Det visade sig att sladdarna för utomhus-ljusen hade fått kortslutning av all snö som smält till vatten... Lite läskigt sånt där. Tur att det inte hände något mer allvarligt!



Min huvudvärk kan beskrivas ungefär så här...



Haha! Jag säger ju det, Shaytards är klockrena.

Zombie...

Sover inte på natten, sover på dagen.

JAG VILL HA VÅR!

You just gotta ignite the light...

(Gammal bild)

 

...and let it shine.


Glad för deras skull!



Som ni vet så är jag en stor YouTube-junkie och jag har följt den här familjen i ungefär två år. Dom som hänger lika mycket på YouTube som jag gör och som har koll på kända "youtubare", vet också vilka dom här är.
Dom kallar sig för "Shaytards" och jag tror inte att jag behöver beskriva den här videon särskilt mycket.
Det här är bara ett bevis på att man faktiskt kan skaffa sig en karriär via YouTube och tjäna massor av pengar!

Kropp och själ.


Panta mera.

Idag tog jag en sväng förbi Coop Forum för att panta en massa flaskor (igen). Pappa var snäll och gav mig skjuts dit, det är ju fasen omöjligt att ta sig fram i all den här snön!
150 kr blev det, inte helt fel. Köpte dessutom en påse chips som jag ska avnjuta senare ikväll. Enligt mamma så är alla mina dagar som lördagar eftersom jag är arbetslös.. så jag slog till. Haha!

Innan jag fick skjuts till affären så var jag snäll och dammsög huset. Det behövdes verkligen.. ibland kan jag tycka att mamma överdriver, men nu var det verkligen dammråttor och grus lite här och var.
Jag är så jäkla duktig, eller hur?



Härlig dag!

Vilken härlig dag det har varit idag. Det behövdes! Skönt att känna att man har gjort något och dessutom känt sig glad hela dagen igenom. Det var ett tag sedan om jag ska vara ärlig...
Så vad har jag gjort då? Jo, varit hemma hos mormor. Hihi!
Hon tog nämligen med sig ett par av mina byxor när hon var här under julen för att sy upp byxbenen. Dom har alltid varit för långa, men i och med min viktminskning så sitter dom lägre ner på höften och gör dom därmed extra för långa. Så idag kom jag förbi för att hämta upp dom.
Vi fikade, spelade Wii bowling (fick 6 strikes i rad!!! Jag spelade med morfars gubbe som han brukade spela med när han levde, och jag slog rekord. Det gjorde mormor lite rörd.. så fint!) och så fick jag även middag.

En perfekt dag helt enkelt!

Bisarr dröm.

Ibland undrar jag verkligen vad som försigår innanför pannebenet under nätterna.. Idag vaknade jag upp illamåendes. Varför? Jo, för att jag drömde att jag hade sex med Jockeboi OCH Nemo och spydde samtidigt. Alltså, va?? HAHA! Det går inte annat än att skratta åt det. Var kom allt det ifrån? Främst undrar jag varför jag spydde. Var sexet så vilt att min mage sa ifrån eller vad?? Hahahaha.

Så jäkla bisarrt, men rätt roligt ändå.


(Bilden härifrån)

En julklapp till mig själv.

(Bilden är från www.melba.se)

Sminknörd och YouTube-nörd som jag är, så beställde jag den här paletten till mig själv. Dom flesta av alla makeup-gurus på YouTube har den och jag måste erkänna att jag har drömt om den väldigt länge. Nu när jag ändå fick pengar i julklapp så slog jag till! Längtar som en tok. Den lär komma någon gång nästa vecka och när jag har den här lär jag även lägga ut fler sminkinspirations-inlägg till er och visa hur jag sminkar mig som jag har gjort tidigare. Ni kan hitta dom tidigare under kategorin "Smink" eller "Smink tutorials".

After a hurricane...

...comes a rainbow.


"Firework" - Katy Perry

RSS 2.0