I dreamed a dream...

Det är så lustigt hur vårt undermedvetna fungerar. Tidigare idag vaknade jag av att jag skrattade.. och det lilla jag minns av mina drömmar får mig att le.
Jag mådde bra, var lycklig, fann kärlek vid första ögonkastet! Haha. Jag minns att jag flög till ett annat land med en massa andra människor och av någon anledning gick vi på någon slags kurs för jonglering eller liknande. Vi satt liksom i en ring på golvet och så var det en kille som visade hur man skulle göra.
Han började prata med mig och så skulle jag få prova på, men jag fick liksom panik och sa: "I don´t know how to do this.. but, I guess I can give your balls a chance"... och ja, på den vägen var det, typ. Vi skrattade utan stopp och jag antar att han fattade tycke för mig och ganska så rejält, eftersom det sista jag minns av drömmen är att han satt bakom mig, med armarna runt mig och jag lutade mig bakåt för att kyssa honom!
Snygg var han också... Gah! Varför drömmer man vissa saker ibland? Jag är otroligt nyfiken på vad exakt den här drömmen betyder. Tror det kan vara rätt intressant att få höra också. Hehe.

Oh snap!!

Dave Days är en populär kille på YouTube som gör covers på låtar och som också är lite hopplöst förälskad i Miley Cyrus. Han är väl mest känd just på grund av sina videos tillägnade Miley...
...och nu såg jag nyss den här nya videon! Oh snap!! FY FAN VAD AWESOME!



En bra lördag, trots allt.

Sitter här och diggar till Lady Gagas "Telephone", dammsög tidigare och nu snart blir det fika med familjen. Känns som en väldigt bra lördag, trots skitvädret utanför fönstret.
Ikväll kommer Emma över också, ska bli kul att få umgås med henne igen. I need it!



(Emma och jag skrattar alltid åt den här bilden. Den är jättefin, men jag ser ut som en robot.. haha!)


Jag hade rätt!

Finalen i "Let´s Dance" är avgjord och vinnaren är Mattias. Jag hade rätt!
Ska dock inte sticka under stolen med att jag hade hoppats på Claudia, men det här har nog varit den "svåraste" finalen hittills då båda paren har varit helt fantastiska.



(Bilden från www.aftonbladet.se/nojesbladet)


Varmkorv-boogie?

Både igår och idag har jag och lillebror fått styra upp middagen själva. Igår blev det spaghetti med köttfärssås och idag blev det korv med bröd.. Haha! Och hur knäppt det än låter, så har vi båda varit sugna på det jättelänge. Nu snackar vi "hot dogs" och inte kokt bröd, fan vad gott det är när man inte har ätit det på evigheter. Det satt fint i magen det!
Lite senare blir det även våfflor - smarrigt värre.

Har förresten fått mitt sista (!) brev från skolan om dom två sista kurserna jag kommer att läsa. Är helt sjukt att jag är färdig med min utbildning i maj... det är ju så snart!
Börjar bli dags att leta praktik också. Yay! Ser fram emot att få jobba i en reception. Det handlar om så mycket mer än att bara stå och se trevlig ut, vilket många tror att det är det enda som receptionistjobbet går ut på.

The time of my life?

Jag hade rätt... Jag frös arlset av mig när jag kom tillbaka till Stockholm. Kändes precis som att jag hade varit utomlands och kom tillbaka till en kall vinter. Huga!
Saknar Malmö redan - ja, jag skriver det varje gång jag har varit där. Och nu känner jag verkligen att Malmö är staden för mig. Chansen att jag stannar här i Stockholm känns rätt liten, faktiskt.

Har varit med om hel del fantastiska saker där nere! En sak hände igår: vi såg ett vitt (!) rådjur. Trodde att vi hade sett i syne först, men när vi kom hem till huset så googlade vi och tydligen så finns det rådjursalbinos.. vilket jag inte visste. Den var otroligt vacker! Precis som om den var hämtad från "Twilight" eller nåt.. magisk liksom.
Och på tal om "Twilight", George överaskade mig och köpte "New Moon" (filmen alltså) till mig! Me so happy.



(Bilden härifrån)


Rödvin och skratt.

Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm... känns inget kul överhuvudtaget. Jag känner mig alldeles för hemma här i Malmö. Jag älskar att vara här! Staden, vädret, naturen.. ALLT.
Idag har det varit mycket skratt, av någon anledning så händer det alltid galna saker när jag är här. Vi har båda skrattat så att vi har gråtit.. jisses. Typiskt sånt där tillfälle som heter "du skulle ha varit där".
Nu sitter jag här och dricker rödvin och deppar lite.. Haha. Fint, va?

Hur är vädret i Stockholm? Känns som om jag kommer att frysa imorgon när jag kommer hem.. Usch!!

Pizza och Quentin Tarantino.

Sitter själv här i Malmö för tillfället... men det är helt ok.
Vi beställde pizza åt mig, innan han åkte iväg för sitt ärende, som jag snart ska äta tänkte jag. Tidigare idag tittade vi på Quentin Tarantinos "Jackie Brown" och till min pizza tänkte jag titta på "Kill Bill".. trots att jag sett den kanske 4 gånger redan. Haha! Men herr Tarantino är grym på filmer, så why not?
Måste ju försöka underhålla mig när jag har huset för mig själv!
Igår var det otroligt underbart vårväder här. Jag satt utomhus utan jacka i solen och drack kaffe! Snacka om lyckopiller.
När jag ändå är själv här och kan använda datorn hur mycket jag vill, tänkte jag passa på att plugga senare och samtidigt "döda" lite tid... jag kommer ändå vara ensam till strax efter 22. Stackars mig! Haha.
Hade önskat att det gick att titta på tv, så att jag hade kunnat se "Let´s Dance" ikväll också.. men jag får titta på TV4 Play imorgon eller någon annan dag istället.

En utav mina Sims-familjer!

Haha. Ja, jag är ju så jäkla nördig, så här kommer ett inlägg helt tillägnat en utav mina sims-familjer!
Det är ju så kul när det flyter på bra, eller hur? Jag är väldigt nöjd med den här familjen, måste jag erkänna.


Familjen Proeski:

Ursprungssim: Nikolina Proeski, arbete inom forskning.
Familjeinriktad, bra på att kyssas, händig, hopplös romantiker, älskar naturen.
Gift med Stiles (minns inte hans efternamn som han hade innan han gifte sig med Nikolina), arbete inom musikbranschen.
Ensamvarg, virtuos, prydlig, älskar naturen, bra sinne för humor.
Båda har gått bort (därför har jag ingen bild på dom).
Dom fick fyra barn tillsammans:

Alexander, arbete inom poliskåren (det högsta, vilket har gjort att hans livsönskan är uppfylld).
Bra sinne för humor, tankspridd, modig, god, hopplös romantiker.

(Tryck för större bild)

Niclas, arbete inom sport (det högsta, vilket har gjort att hans livsönskan är uppfylld).
Överkänslig, bra sinne för humor, karismatisk, atletisk, vänlig. Har "hemlig" pojkvän på jobbet. Hehe.

(Tryck för större bild)

Stefani, arbete inom politik (borgmästare) och är även konstnär.
Familjeinriktad, lätt imponerad, konstnärlig, atletisk, ambitiös. Har ett barn tillsammans med Nolan Wolff - som inte vill gifta sig, vilket gör henne till "singelmamma".

(Tryck för större bild)

Martin, arbete inom sjukvården (akutkirurg).
Bra sinne för humor, modig, geni, festprisse, vänlig.

(Tryck för större bild)


"Övriga familjemedlemmar":

Jo - (minns inte hennes efternamn som hon hade innan hon blev familjemedlem),
gift med Alexander, arbete inom journalism och är även känd författare.
Soffpotatis, prydlig, ond, konstnärlig, gröna fingrar.

(Tryck för större bild)

Timothy - son till Alexander och Jo, arbete inom militären (gruppbefäl).
Arbetsnarkoman, ivrig, god, våghals, gröna fingrar.

(Tryck för större bild)

Charlie - son till Alexander och Jo, arbete inom musikbranschen.
Soffpotatis, tankspridd, ensamvarg, perfektionist, prydlig.

(Tryck för större bild)

En bild på bröderna tillsammans:

(Tryck för större bild)

Natalia - dotter till Stefani och Nolan.
Älskar naturen, konstnärlig.

(Tryck för större bild)


Så ser familjen ut just nu. Det är en riktig utmaning att ha fullt hushåll (8 simmar), men jag älskar utmaningen. Det är stressigt och roligt på samma gång! Familjen lever nu i sitt femte hem (om man räknar hus sedan tiden med min ursprungssim)... jag menar, utrymmet blir ju bara mindre och mindre, ju fler simmar man har. Jag hade dessutom en massa pengar att göra av med, så då passade ju ett husköp väldigt bra. Det var dock mindre än vad jag trodde, så jag fick bygga ut det. Men å andra sidan älskar jag att bygga och inreda, så det är inte precis som att jag lider varje gång jag inser att jag måste göra hemmet större.. haha! Ser ni nu hur nördig jag är när det kommer till "The Sims 3"? Och jag fyller för fasiken 25 år snart... 
Nåja, ålder är ju trots allt bara en siffra, eller hur?


Tillbaka till Malmö!

I övermorgon åker jag ner till Malmö igen. Ska bli kul! Och så får jag ju lite mer pengar också, förstås.
Älskar verkligen den staden... jag vet, jag har sagt det hur många gånger som helst nu. Men jag tror det är rätt svårt att inte bli kär i Malmö.
Imorgon kommer älsklings-Emma över, vi ska plugga tillsammans. Hihi! Ska bli trevligt! Älskar att umgås med henne ensam, vi kan alltid prata om mer saker då än vad vi kan göra när lillebror eller päronen är här. Hehe.

Ni som är lika nördiga som jag när det kommer till "The Sims 3" kan kika in här lite senare, tänkte göra ett kul inlägg om min familj!

Måste säga...



...att jag bara blir mer och mer kär i Lady Gaga. Hon är verkligen unik. Älskar dom flesta av hennes låtar och hennes stil och attityd är otroligt inspirerande.

All night long, all night... all night long, all night...

Bästis Anna frågade mig nyss om jag ville med ut och skaka lite rumpa, men jag har varken råd eller "lust".. eller ja, är grymt partysugen förstås, men mina eksem ställer till det. Jag kan inte sminka mig, vilket gör det hela ännu värre och jag har ingen vidare lust att gå ut och visa hur jag ser ut just nu.. sjukt typiskt.
Får helt enkelt umgås med päronen och titta på "Let´s Dance". Inte helt fel, ändå.



OMG...

Såg nyss 1:30-trailern för "Eclipse"... shit pommes, vad bra det kommer bli. Så som den verkar på den åtminstone... Det är alldeles för lång tid till juni!!

The Twilight Saga: Eclipse - trailer preview!



Oh...my...god!! Det kommer bli så jäkla bra! Som jag skrivit tidigare, så är "Eclipse" min favoritdel i Twilight-sagan.

Dålig uppdatering - igen!

Jag har haft alldeles för mycket att göra, så jag får be om ursäkt för en dålig uppdatering.
Senast jag skrev, så var det dagen innan Anna skulle komma hit på tjejkväll. 11 dagar sedan, om jag har rätt? Gah!
Tjejkvällen blev i alla fall väldigt, väldigt lyckad. Så pass att hon faktiskt sov över här och stannade till femtiden dagen efter. Haha! Så blir det när man inte har träffats på ett tag och har mycket att prata om.
Det blev pizza och rödvin i mängder, underbart! Huvudvärken dagen efter hade man ju dock gärna hoppat över, men med rödvin så blir det så.
Annars då? Plugg, som vanligt. Och imorgon fyller George 50 år! Det suger att han inte är i Sverige för tillfället, men jag funderar på att hitta på någon slags överaskning framöver istället.
Skulle ha träffat Adriano och Izabella under sportlovet som var förra veckan, men av någon anledning blev det inte av. Jag hade planerat att prata lite med dom angående just överaskningen. Förhoppningsvis kan jag träffa dom snart, så vi kan planera... vore så jäkla grymt om det gick att genomföra det jag skulle vilja överaska med!

RSS 2.0