Imorgon!

Imorgon har jag huset för mig själv nästan hela dagen och kvällen, så jag skickade iväg ett sms till Anna och frågade om hon hade lust att komma över - och det ville hon! Så imorgon blir det middag och kanske lite vin också. Trevligt värre!
Välbehövligt om inte annat, eftersom vi har en hel del att prata om. Längtar redan!



Jag dansandes i Annas lägenhet under vår senaste tjejkväll. Haha!
Vi älskar att flumma runt till awesome musik!


Shit happens.

Det planerade blir inte av idag... så här sitter jag nu med ett glas kaffe. Välbehövligt!
Varför jag inte ska iväg ikväll håller jag gärna utanför bloggen - shit happens, helt enkelt.
Något som däremot gör mig lite gladare är att snön håller på att smälta.. yay! Synd bara att man nu får stå ut med en massa slask istället. Alltid ska det vara något! Haha.

Anna och jag.



Planerad tjejkväll imorgon... frågan är bara hur jag ska lyckas ta mig hem till henne nu när SL är som dom är.


Att ha ett liv OCH en blogg går inte riktigt hand i hand...

Vilket är rätt ironiskt egentligen, med tanke på att bloggar just (oftast) är en insyn i folks liv.
Som ni säkert läst så har jag haft fullt upp med att vara i Malmö. Kom dock hem för två dagar sedan och har pluggat en del, så därför har jag inte riktigt haft tid till att sitta och blogga.
Måste säga att jag saknar Malmö redan! Där är våren redan på ingång - soligt nästan varje dag och nollgradigt. Regnade gjorde det också, så snön är halvt borta! Och så kommer man hem till "kära" Stockholm där det är kaos.. Hurra! Not. Är otroligt glad över att jag slipper kommunaltrafiken, åker inte in till stan särskilt ofta. Däremot så blir det nog stan för en fika nästa vecka, men då borde SL ha ordnat mestadels av "problemen" åtminstone.
Jag förstår inte, varje år är det samma jäkla visa! Det vita som faller ner från himlen än SNÖ... SNÖ kommer under VINTERN. Hur svårt kan det vara??

Tillbaka till Malmö.

Håhå jaja. På torsdag beger jag mig återigen upp ovanför molnen för att sedan landa i Malmö.
Trodde verkligen inte att jag skulle tillbaka så snart, men så är det när affärer sätts igång. Ska bli otroligt kul att se om allting går vägen!

Något annat som är mindre roligt är Jensen. Fy fan vad jag är irriterad på dom just nu. Förstår inte hur dom tänker ibland.

Jag längtar till våren/sommaren...



Den här låten får mig att tänka på värme, party, dans, grillad mat och goda drinkar. Vill ha vår och sommar nu!

Valentine´s Day.



Idag är det Alla Hjärtans Dag. Morfar och lillebror har namnsdag och lillebror och Emma firar ett år som förlovade. Själv sitter jag här och ska plugga... Och känner mig en aning bitter, om jag ska vara ärlig. Jag hade mer än gärna gjort något annat, men plugg måste ju göras. Hoppas att ni har en bättre dag än jag!


Papper, plugg, papper, plugg.

Resan till Malmö gick bra, trots vissa förseningar på tågen mot stan (Stockholm). Var på Bromma flygplats vid 13:50 och mitt plan gick som det skulle vid 15:15.
Var framme 10 minuter senare än beräknat och det var underbart att vara uppe i det blå ovanför molnen. Var första gången jag såg solen på mycket länge. Satt och njöt riktigt ordentligt.
När vi kom till huset blev det kaffe och lite prat och efter det gjordes middagen i ordning.
Idag har vi sysslat med pappersarbete och nu sitter jag här i huset själv och pluggar. Ute skiner solen och snön glittrar... det är underbart att vara här, trots allt arbete och plugg.
Kändes som om jag verkligen behövde komma bort från allt ett tag. Vi har inget rinnande vatten, så det är precis som att bo ute på landet, vilket också har sin charm.
Kommer förmodligen vara själv i ca 2 timmar och när dom kommer tillbaka blir det god middag (igen). Det är något som jag alltid kan räkna med när jag är här nere. Ja, alltså.. jag får ju ingen äcklig mat hemma, men det är ju alltid lite extra speciellt att äta hemma hos andra. Och eftersom det är fredag blir det nog lite vin och film ikväll. Härligt!

Inside and out...

Jag vet inte om det ens är värt att nämna, men jag trodde faktiskt inte att Kissie (Alexandra Nilsson) skulle operera brösten. Flera andra likaså - att det förmodligen var ännu ett pr-trick och ett sätt att få fler läsare. Men nu har hon större bröst...
Hon är levande bevis på att vi lever i en utseendefixerad värld. Hon redigerar sina bilder för att se bättre ut och har nu också lagt sig under kniven.
Själv skulle jag aldrig kunna operera mig. För det är inte lösningen till en bättre självbild, att må bättre med sig själv. Det sitter i huvudet och det är som sagt också på grund av den värld vi lever i idag.
Vi blir ständigt matade med information om vad "perfekt" är, hur man "borde" se ut. Jag hatar det.
Det är inte så jäkla konstigt att det är så många som mår dåligt nu för tiden. När ska världen, på riktigt, lära sig att det inte är hur man ser ut som räknas? Man kommer mycket längre i livet med en fin insida.



(Bilden härifrån)


En liten del av arbetet jag gjorde färdigt igår.

Tänkte att jag kunde låta er ta del av det jag pluggar med och särskilt det jag gjorde färdigt igår, eftersom jag är så nöjd med det. Ni får gärna tala om vad ni tycker!


Första paketresan: En weekend till London för familj med ett barn.

”Ta en weekend till London med familjen – Göteborgs storebror! Bo på hotellet ”Westpoint Hotel” med georgiansk och modern stil, nära till Hyde Park och bara 2 minuters promenad till tåg- och tunnelbanestationen Paddington. Frukostbuffé ingår!
I priset ingår även ett besök på Lyceum Theatre för att se musikalen ”The Lion King”, väldigt passande för er med barn, eller hur?
Boka det här paketpriset nu: tur och returbiljett  flygandes med Air Baltic, tre dygn på ”Westpoint Hotel” (frukostbuffé inkluderad) och ”The Lion King”-musikalen på Lyceum Theatre, för bara 6500kr! Originalpris 9250kr. Erbjudandet är för  11 februari – 14 februari.”


Andra paketresan: En weekend till London för ett par.

”Ta en romantisk weekend till London med din kärlek! Bo på hotellet ”Hilton London Metropole”, med snygga rum och hälsoklubb med gym och pool. Man kan även äta middag på den thailändska restaurangen, 23 våningar upp och med fantastisk utsikt över London. Tunnelbanestationen Edgware Road ligger precis bredvid och Westfield Shopping Centre är en 10 minuters resa bort. På hotellet finns det också affärscenter, god frukost, 2 barer och ett café, om man nu skulle känna att man inte har någon lust att ta sig iväg.
I priset ingår även en konsert med Michael Buble på O2 Arena, en riktig skönsångare som kan sätta extra pirr i magen kanske?
Boka det här paketpriset nu: tur och returbiljett flygandes med British Airways, tre dygn på ”Hilton London Metropole” (frukost inkluderad) och Michael Buble-konsert på O2 Arena, för bara 10500kr! Originalpris 13068kr. Erbjudandet är för 13 maj – 16 maj.”


Tredje paketresan: En weekend till London för 2 vänner.

”Ta en crazy weekend till London med bästa vännen! Bo på lägenhetshotellet ”Marlin Apartments” vid Empire Square, nära till London Bridge och Boroughs tunnelbanestation. Varje lägenhet har kostnadsfritt bredband, fullt utrustat kök, vardagsrum och lyxigt badrum. Det finns även snabbköp på hotellet och concierge-service dygnet runt.
I priset ingår även ett litet äventyr på ”The London Bridge Experience” – en upplevelse som sent kommer att glömmas… Upplev Londons historia i ren Hollywood-anda med häftiga specialeffekter! Skulle du bli rädd, så kan du ju alltid hålla bästa vännen i handen…
Boka det här paketpriset nu: tur och returbiljett flygandes med British Airways, tre dygn på ”Marlin Apartments” och ett äventyr på ”The London Bridge Experience”, för bara 6500kr! Originalpris 7840kr. Erbjudandet är för 24 juni – 27 juni.”


Måste säga att man blir allt bra sugen på att resa själv när man sitter och gör arbeten om resor.. Haha!

London Bridge is falling down, falling down...

Pust!! Vet ni vad jag har gjort två dagar i streck nu? Även sent inpå natten?
Suttit och skrivit ett stort arbete i Marknad för turism... Uppgiften var att skapa tre olika paketresor MEN till samma destination. Jag valde London och jag måste säga att det var sjukt svårt att komma på idéer, rimliga priser, leta rätt hotell och nöjen för mina valda datum. Men det gick! Jag har äntligen skickat in uppgiften.
Nu kommer jag sova riktigt, riktigt gott!

Och på tal om resor; på torsdag åker jag äntligen tillbaka till Malmö! Älskar den staden. Ska jobba en del och även plugga när jag är där... det gör inget, ska bara bli skönt att få komma bort lite. Har ändå varit "fast" här hemma i snart 3 månader, pga jul/nyår, plugg och situationen i familjen just nu.

RSS 2.0